Balesetbiztosítás – Aegon HELP

balesetbiztositas-lead-730x300Eltérő balesetbiztosítási védelemre van szüksége egy családnak, más igényei vannak egy üzletembernek, más veszélynek van kitéve egy hivatásos sofőr, vagy a Z generáció, ezért balesetbiztosításunkat a különféle élethelyzetek eltérő igényeinek megfelelően alakítottuk ki.

 

Ha Ügyfeled hivatásos sofőr, vagy csak a napi teendők miatt ül sokat az autójában, akkor különösen fontos lehet a balesetbiztosítás. Bármennyire is rutinos vezető, gyakran mások hibájából történik a közlekedési baleset. A sokat vezetők számára termékünkben leginkább a baleseti és a közlekedési balesetekhez kapcsolódó szolgáltatások kaphatnak hangsúlyt.

 

A gyerekek életkorukból adódóan rosszabbul mérhetnek fel egy közlekedési helyzetet, de az iskolában vagy sportolás közben is megtörténhet velük a baj. Fontosnak tartjuk a baleseti kockázatok mellett az elmaradt tanulmányok pótlásának támogatását is, hiszen, ha baleset miatt hosszabb ideig hiányoznak az iskolából, költséges magántanárra lehet szükség a lemaradás behozásához.

 

 

A család mindennapi örömeink forrása, óriási kincs, melyet védeni kell. A családok számára kínált balesetbiztosításnál fontos hangsúly van a leggyakoribb baleseti elemeken, de belekerülhet a választott szolgáltatásokhoz a baleseti eredetű keresőképtelenség is, (ha a biztosított kereső családtag baleset miatt kiesik a munkából) valamint a gyerekek számára fontos elmaradt tanulmányok pótlása.

 

Az üzletemberek stresszes és rohanó életmódjukból adódóan számos veszélyhelyzetnek vannak kitéve, így nagyobb az esélye is egy nem várt baj bekövetkezésének. A számukra kínált klasszikus biztosításnál a szolgáltatások számát, a térítési limiteket szabadon variálhatod a maximális biztosítási védelem elérése érdekében, kiegészíthetők olyan speciális elemekkel, mint a rablás vagy a második orvosi szakvélemény.

 

Igaz, a baj bárkivel megtörténhet, de sajnos az idős embereknél életkorukból vagy megromlott egészségi állapotukból adódóan ez nagyobb eséllyel bekövetkezhet. Ezért az idősebb korosztály esetén az összeállított szolgáltatásokból a baleseti és egészségügyi elemekre helyeződhet a hangsúly, ráadásul előzetes egészségügyi kockázatelbírálás nélkül lehet a szerződést megkötni.

 

Az ún. “Z generáció” tagjai, vagyis az 1990-es évek végén, vagy az után születettek egyre inkább felgyorsult életet élnek, és állandóan mozgásban vannak. Számukra a baleseti védelem mellett megtalálható elem például az elmaradt tanulmányok pótlása, a szövődményes kullancscsípésből eredő térítés vagy akár a személyi okmányok pótlása. Így a fiatalok életmódjához igazodva akár a nyári fesztiválszezonban is jól jöhet ez a balesetbiztosítás.