GFB


A Kötelező az kötelező…

Aegon Kötelező biztosításunk árát igyekeztünk jelentős kedvezményekkel csökkenteni úgy, hogy Ügyfeled a lehető legkedvezőbb díjon tehessen eleget törvényi kötelezettségeinek.

Elérhető kedvezményeink:

  • Extra partnerkedvezmény (-50%, maximum 50 ezer forint)
  • Partnerkedvezmény (- 2500, 3500 Ft)
  • Kedvező korrekciós szorzók

Ezekkel a biztosítássokkal (új és/vagy meglévő) vehető igénybe GFB kedvezményeinket:

  • Aegon Lakásbiztosítás
  • Aegon Életbiztosítások
  • Aegon Casco biztosítás
  • Aegon Balesetbiztosítás

Kösse meg kötelezőjét 50%-kal olcsóbban!

Ha Ügyfélnek vagy azonos állandó lakcímmel rendelkező hozzátartozójának más biztosítása is van nálunk, 50%-ot elengedünk a kötelezője díjából.

Kötelező + Lakásbiztosítás

A kedvezményt igénybe veheti, ha a kötelezőre és a lakásbiztosításra ugyanazon a napon tesz ajánlatot, vagy a lakásbiztosítást a kötelező biztosítás kockázatviselési kezdete előtti 120 napban kötötte. További feltétel, hogy a kötelező biztosítás Bonus-Malus besorolása A00-B10 közötti legyen és a lakásbiztosítás éves díja eléri vagy meghaladja a 25 000 Ft-ot*.

*(2022.11.01-től érvényes).

Kötelező + Életbiztosítás

A kedvezményt igénybe veheti, ha a kötelezőre és életbiztosításra ugyanazon a napon tesz ajánlatot, vagy az életbiztosítást a kötelező biztosítás kockázatviselési kezdete előtti 120 napban kötötte. További feltétel, hogy a kötelező biztosítás Bonus-Malus besorolása A00-B10 közötti legyen.

Kötelező + Balesetbiztosítás*

A kedvezményt igénybe veheti, ha a kötelezőre és a balesetbiztosításra ugyanazon a napon teszt ajánlatot, vagy a balesetbiztosítást a kötelező kockázatviselési kezdete előtti 120 napban kötötte. További feltétel, hogy a kötelező biztosítás Bonus-Malus besorolása A00-B10 közötti legyen és a balesetbiztosítás éves díja meghaladja a 40 000 Ft-ot.

*(2021.01.01-től érvényes).

A tájékoztatás nem minősül teljes körűnek, további információk a kötelező gépjármű biztosítással kapcsolatos kedvezményeinkről itt érhetőek el.


Szabályzatok- Terméktájékoztató

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási tarifák:

Aktuális tarifáink az alábbi elérhetőségen találhatóak:

Korábbi gépjármű-felelősségbiztosítási tarifák:

Nyomtatványok, nyilatkozatok

 

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatos törvényi szabályozás