Összefoglalás

Az ősz beköszöntével nem csak a nyártól búcsúzunk, hanem nyári termékismereti játéksorozatunktól is. Köszönjük, hogy szép számban velünk játszottatok, külön köszönet jár azoknak, az aktivitásáért, akik a játéksorozat minden fordulójában részt vettek. Reméljük, sokatoknak tetszett a termékismereti morzsák ilyen formájú könnyed átadása. 

 

A játéksorozat heti fordulói ezennel véget értek, a heti nyerteseknek gratulálunk, nyereményeiket kollégáink hamarosan eljuttatják részükre. Mielőtt azonban végleg lezárnánk  a játékot, hátra van még a döntő, melyre az egyes fordulókban elért pontszámokból összegzett tíz legmagasabb pontot elérő résztvevőt szeretnénk meghívni, ráadásul rögtön tizenegy fő lévén, hogy a tizedik helyen pontegyezőséggel holtverseny alakult ki.

Ezúton is gratulálunk Top10-es játékosainknak! A döntőre szeptembers 24-én, pénteken 10 órakor kerül sor az online térben. Kérjük az érintetteket, foglaljanak be a naptáraikban egy órát a megmérettetésre, a további  részletekkel kapcsolatosan hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot.

 

Mintegy zárásként ajánljuk figyelmetekbe a heti kérdéssorokat és a helyes válaszokat tartalmazó összefoglalónkat, amelyet nem csak a résztvevőknek érdemes áttekinteniük, hanem mindenkinek, hiszen ezek a kérdések  jellemzően a termékek olyan tulajdonságaira irányulnak, amik az ügyfelek igényeinek feltárása során is hasznosak. Pár perces átolvasással magabiztosabb lehetsz így az (első) tárgyaláson.

 

Például tudod, hogy

  • lakás- és társasház biztosításunk (OKÉ és Praktika) esetében az alulbiztosítottság elkerülhető a  biztosítási összeg nélküli,  az újjáépítési értékre kötött megoldással (ami az építőipari árak drasztikus emelkedése miatt kiemelt fontosságú lehet)?
  • casco (Útitárs) biztosításunk 15 különböző kiegészítő biztosításunkkal rugalmasan személyre szabható, a tavasszal megújult pont rendszer alapú módozattal pedig használt autók esetén is jelentősen egyszerűbb az ajánlatfelvétel?
  • kockázati életbiztosításunknál is van bónusz, ráadásul a nem dohányzó ügyfelek megközelítőleg 50%-os díjkedvezményt kaphatnak az alapbiztosítás díjából (amit nem módosítunk amennyiben esetleg később mégis rászokna a dohányzásra sem)?
  • UL biztosítási megoldásainkkal az ügyfelek nem csak szakértőink által menedzselt eszközalapokba fektethetnek be, hanem külsős, válogatott alapkezelők eszközalapjai is elérhetők (Aegon Jövőkép esetén), ráadásul a jogi szerződővel kötött biztosításnál a biztosított személyének módosítása sem jelent problémát?
  • a KKV-ket megcélzó Trend Master biztosításunk vagyonbiztosítási és felelősségbiztosítási fedezeteket is tartalmaz, melyek együttesen ill. külön-külön is megköthetők (500.000.000 forint biztosítási összegig)? Az alapvagyon illetve betöréses lopás, rablás fedezet pedig akár önrész nélkül is köthető (50.000.000 forint biztosítási összegig)?
  • Cyber adatvédelmi biztosításunk kártérítési limiten belül megtéríti a biztosítottal szemben támasztott kártérítési igényeket, a bekövetkező üzemszüneti veszteséget, a felmerülő helyreállítási költségeket és az esetlegesen a biztosítottra kivetett PCI (hitelkártya ipar) bírságokat és kárrendezési költségeket is?

 

A fentiek egy-egy kiragadott tulajdonságai a megjelölt termékeinknek, a részletekről az adott módozat szabályzatában és az alkuszi honlapunkon található kapcsolódó anyagainkban tájékozódhattok. A termékek mélyebb ismeretét a szeptembertő újrainduló webináriumokon vagy a helyileg szervezett oktatásokon is elsajátíthatjátok.