8. Praktika Társasházbiztosítás

A nyár végének közeledtével elérkeztünk a nyári termékismereti játékunk utolsó fordulójához, már csak ezen alkalommal van lehetőség a heti nyereményeink egyikét elvinni tőlünk, és ez az utolsó lehetőség a játéksorozat fődíjáért folyó játék összpontszámának növelésére. 

Nézzünk bele a Praktika Társasházbiztosítás rejtelmeibe! Ezek a tudásmorzsák nem csak játéksorozatunk utolsó fordulójában lehetnek hasznosak, hanem a közelgő őszi közgyűlési időszakban is. 

Rengeteg alkalommal említettük, hogy ez az a termék, amelynél először bevezettük a számszerű biztosítási összeg nélküli kötés lehetőségét. Ezzel megvédjük ügyfeleinket az alulbiztosítottság veszélyétől. Azt is sokszor hallhattátok, hogy mennyi hasznos kiegészítő kockázatot választhatnak maguknak a lakóközösségek. De vajon hogyan kell Praktikát kötni? Egyáltalán ki készíthet Praktika ajánlatot? Mennyi kedvezmény adható? Hogy működik a kockázatelbírálás?

Ha a fenti kérdésekre tudod a válaszokat, akkor magabiztosan nekiláthatsz a kérdőív kitöltésének. Persze ha nincs a fejedben minden szükséges információ, akkor sem kell szomorkodnod. Nyisd meg a mellékelt dokumentumot, vagy ha mélyebben megismernéd a terméket, akkor kattints az alábbi linkre:

Ha van kedved, nézz körül az alkuszi honlapunkon is, ahol szinte minden kérdésedre választ fogsz találni!

Felkészültnek érzed magad a játékhoz? 

A Praktika Társasházbiztosításhoz kapcsolódó kérdések már elérhetők. Megoldásaid beküldésére a lenti gombról megnyíló felületen van lehetőséged augusztus utolsó napjának végéig.

Várjuk válaszod, sok sikert a játékhoz!

Hajrá!