7. Gépjármű biztosítási termékeink

Nyári termékismereti játéksorozatunk hetedik, utolsó előtti részében gépjármű biztosítási termékeinket tekintjük át, a kgfb-től kezdve a cascon át a gap biztosításig.

Ismered casco biztosításainkat? Tudod, hogy tavasszal megújult pontrendszer alapú Útitárs Casco módozatunk? Tudod, hogy mind Útitárs, mind motor casco módozatunk esetében sok ügyfelünk számára rendkívül kedvező amortizációs szabályt alkalmazunk? Ismered kiegészítő biztosításainkat, amelyekkel az ügyfelek igényeinek megfelelően személyre szabható a casco? És azt tudod, hogy kgfb bónusz alapján akár 35% kedvezmény is elérhető Útitárs casco esetében B10/C10 akciónk keretében?

Egyes gépjármű biztosításaink terméktulajdonságairól a teljesség igénye nélkül itt találsz egy összefoglalót, mely a termékismereti játékunk kérdéseinek megválaszolásában is nagy segítségedre lehet.

Ha szívesen tudnál meg ennél is többet gépjármű biztosítási termékeinkről, akkor nézz szét alkuszi honlapunkon, ahol sok információt találsz.

 

És most jöjjön a játék!

Játéksorozatunk gépjármű biztosítási termékeinkkel kapcsolatos fordulójának kérdéseit már eléred. Ez alkalommal az immáron szokásosnak mondható egyhetes megoldási határidőtől picit több időt adunk a kérdések megválaszolására, részben a több módozat, részben az augusztus 20-a miatti rövidebb munkahétre, illetve az ilyenkor gyakori szabadságokra való tekintettel. Megoldásaid beküldésére a lenti gombról megnyíló felületen van lehetőséged, ez alkalommal egészen augusztus 24-éig.

Várjuk válaszod, sok sikert a játékhoz!

Hajrá!

 

A játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül. A játék szabályzata és a kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető alkuszi honlapunkon, a nyári termékismereti játéknak dedikált menüpontunkban.