6. Megtakarításos életbiztosításaink

Nyári termékismereti játéksorozatunk hatodik részében a megtakarításos életbiztosításokat helyezzük fókuszba. A játéksorozat első részében a kockázati életbiztosításunkkal foglalkoztunk, lássuk most milyen megoldásaink vannak, ha az ügyfelek a biztosítási védelem mellett pénzügyi céljaik elérése érdekében megtakarítani is szeretnének! A játék különös aktualitását az augusztus elsejétől értékesíthető Jövőkép befektetési egységekhez kötött életbiztosításunk megjelenése adja, bízunk benne, hogy a bevezetése kapcsán küldött termékinformációk felkeltették érdeklődésed és a legfontosabb tulajdonságait már ismered.

 

Tudod, hogy

  • a Jövőkép befektetési egységekhez kötött biztosítások esetén 25 eszközalap áll az ügyfelek rendelkezésére? A díjnyertes Aegon Befektetés Alapkezelő Tempó eszközalapjai mellett más, válogatott alapkezelők eszközalapjai is elérhetők.
  • a Jövőtervezővel két megtakarítási forma közül is választhatnak ügyfeleink, sőt a választás nem is kell feltétlen végleges legyen, hiszen a UL formában indított Jövőtervező tartam közben hagyományos (kamatgarantált) biztosítássá alakítható?
  • nálunk két nyugdíjbiztosítási módozat áll ügyfeleink rendelkezésére nyugdíjas éveik anyagi hátterének megalapozására adójóváírással támogatott módon?
  • Gondoskodás biztosításunkkal nem csak a temetési költségekre készülhetnek fel ügyfeleink, végstádiumú betegség esetén szükség szerint dönthetnek úgy, hogy előre felveszik a biztosítási összeg 95%-át?
  • kiegészítő biztosítási termékpalettánk közel harminc kiegészítő biztosításával az ügyfelek biztosítási védelme széleskörben lefedhető megtakarítási életbiztosítások esetében is?
  • online ügyfélszolgálatunk segítségével a rendszeres és eseti díjak fizetésére, a befektetések kezelésére egyszerűen, kényelmesen, bárhonnan, bármikor lehetősége van ügyfeleinknek? (Ha nem, akkor ajánljuk figyelmedbe a szolgáltatásunkat bemutató YouTube-on elérhető rövid videónk)

 

Ha életbiztosítási termékeinkkel kapcsolatosan további információra van szükséged, akkor nézz szét alkuszi honlapunkon, ahol sok információt találsz életbiztosításainkról is illetve itt megtalálod aktuális nyomtatványainkat is.

 

Az innen megnyíló rövid kivonat új biztosítási módozatunkról, a Jövőképről pedig különösen nagy segítségedre lehet játékunk kérdéseinek megválaszolásában! (Amennyiben erről a termékről még többet szeretnél tudni, úgy várunk már augusztus 31-én 10 órakor a termékismertető webináriumunkon, jelentkezz rá itt.)

 

És most jöjjön a játék!

Játéksorozatunk ezen témához kapcsolódó kérdéseit már eléred, megoldásaid beküldésére a szokásos módon, a lenti gombról megnyíló felületen van lehetőséged augusztus 10-én nap végéig. Várjuk válaszaid!

Sok sikert a játékhoz!

Hajrá!

 

A játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül. A játék szabályzata és a kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető alkuszi honlapunkon, a nyári termékismereti játéknak dedikált menüpontunkban.