4. Trend Master – KKV biztosítás

 

Nyári termékismereti játéksorozatunknak ebben a fordulójában a kis- és középvállalati vagyon- és felelősségbiztosítási termékünk, a Trend Master kerül a középpontba! A KKV remek célpiac, érdemes ezt a terméket jól ismerni, hiszen az EU vállalatait 99%-ban mikro-, valamint kis- és középvállalkozások alkotják*, és itthon is dinamikusan nő a kis-és középvállalkozások száma évről évre**. Te ismered termékünket, amely a KKV-k számára kínál biztosítási megoldásokat?

Ismered, hogy milyen hasznos elemeket tartalmaz pontosan az alapvagyon (tűz- és elemi kár) biztosítás? Vagy hogy milyen további extra záradékok adhatók hozzá a még szélesebb körű biztosítási védelem érdekében? Tudod, hogy ebben a termékben önálló felelősségbiztosítást is lehet kötni? Ismered a felelősségbiztosítási fedezeteket és záradékokat?

A Trend Master kiemelkedő terméktulajdonságairól a teljesség igénye nélkül itt találsz egy rövid összefoglalót, illetve választ a fenti kérdésekre. (A segédanyag a termékismereti játékunk kérdéseinek megválaszolásában is nagy segítségedre lehet!)

Ha szívesen tudnál meg ennél is többet a Trend Master termékünkről, akkor nézz szét alkuszi honlapunk vállalati biztosítási aloldalán, ahol sok információt találsz erről a termékünkről is. Figyelmedbe ajánljuk ezek közül a:

Készen állsz tudásod bizonyítására? Tégy tanúbizonyosságot termékismereti játékunkon keresztül!

Játéksorozatunk Trend Master biztosításhoz kapcsolódó kérdéseit már eléred:(Megoldásaid beküldésére a fenti gombról megnyíló felületen van lehetőséged július 27-én nap végéig.)

Várjuk válaszaid!

 

A játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül. A játék szabályzata és a kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető alkuszi honlapunkon, a nyári termékismereti játéknak dedikált menüpontunkban.

 

*: https://www.europarl.europa.eu/ftu/pdf/hu/FTU_2.4.2.pdf

**: https://www.ksh.hu/stadat_files/gsz/hu/gsz0009.html