3. OKÉ lakásbiztosítás

Nyári termékismereti játéksorozatunk harmadik része a méltán népszerű OKÉ lakásbiztosításunkról szól. 

Arról már biztos hallottál, hogy miért jó a biztosítási összeg nélkül, újjáépítési értékre kötött lakásbiztosítás (a drasztikusan emelkedő építőipari árak mellett ezt magyarázni sem kell nagyon), de vajon mennyire ismered a választható kiegészítőket? Tudod, hogy ki veheti igénybe a CT és MR szolgáltatást? Emlékszel hogy melyik kiegészítőnkkel térülhet a kertben munkálkodó robotfűnyíró lopása? Találkoztál már a nyári akciónkkal, amelynek segítségével közös ügyfeleinket több kedvezményhez is hozzájuttathatod?

Ha nincs minden válasz a fejedben, ne aggódj! Az alkuszi honlapunkon minden segítséget megtalálsz. Hogy hol keresgélj? Hát itt:

OKÉ lakásbiztosításunk kiemelt terméktulajdonságait, szolgáltatásait összegyűjtő segédanyagunkat különösen ajánljuk figyelmedbe, mert hasznos információkat tartalmaz az ügyfelek igényeihez legjobban illeszkedő megoldás összeállításához és persze játékunk kérdéseinek megválaszolásakor is jól jönnek majd ezek az ismeretek.

Ha kicsit több időd van, a teljes oktatási anyagunkat is eléred, nézd át akár részenként:

 

Termékismereti játéksorozatunk aktuális fordulójának OKÉ lakásbiztosításhoz kapcsolódó kérdéseit már eléred:

(A megoldásaid beküldésére a fenti gombról megnyíló felületen van lehetőséged július 20-án nap végéig.)

Várjuk válaszaid!

A játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül. A játék szabályzata és a kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető alkuszi honlapunkon, a nyári termékismereti játéknak dedikált menüpontunkban.