Nyári játék 2021.

A nyári időszakban termékismereti játékra hívunk titeket, ahol is a játék értékes nyereményekért, MediaMarkt utalványokért folyik. Június 30-ával kezdően a nyár végéig hetente jelentkezünk egy-egy termékkörünkhöz kapcsolódóan kérdésekkel.

  • Aktuális heti kérdésekre egy héten keresztül várjuk válaszaitokat. A heti kérdésekre helyes választ elsőként beküldő személyt egy 10 ezer forint értékű MediaMarkt vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk. Válaszotokat akkor is érdemes azonban beküldeni, ha elfoglaltságotok miatt nem tudtok azonnal reagálni, hiszen a helyes választ adók között minden héten sorsolunk egy-egy ugyanilyen utalványt.
  • játéksorozat végén pedig a heti kérdésekre érkező válaszokkal elért pontok összesítése alapján az első tíz résztvevő meghívást kap egy online megmérettetésre. Az itt elért pontszámok alapján az első öt helyezett részesül díjazásban, ahol az első helyezett nyereménye egy 50 ezer forintos MediaMarkt vásárlási utalvány.

Érdemes tehát nyári játékunkban minél több héten részt venni, de csak egy-egy héthez becsatlakozva is nyerhettek. Tartsatok velünk, mert a tudáson túl most lehetőségetek lesz értékes utalványokkal is gazdagodni!

A játék részleteit az ebben a menüpontban elérhető szabályzatban találjátok a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatóval egyetemben. A játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül.

Látogassatok vissza rendszeresen alkuszi weblapunk ezen aloldalára, melyet kifejezetten a nyári termékismereti játékra dedikáltunk, hiszen itt megtaláltok a játékkal kapcsolatos minden fontos információt, az aktuális heti kérdéseket, és itt tesszük közzé a nyerteseket is.

A játéksorozat véget ért. Nyerteseinknek gratulálunk, különös tekintettel a döntőben legsikeresebben teljesítő résztvevőinknek!

Köszönjük, hogy velünk játszottatok!