7. Aegon nagyvállalati biztosítások

Nyári termékismereti játéksorozatunk hetedik része a vállalatok felépítésének, üzemeltetésének, a felelősségi kockázatok, károk átvállalásának, a vagyontárgyak megóvásának és az üzleti kockázatok csökkentésnek lehetőségeit járja körül. Tervezői felelősségbiztosítás – Építés-szerelés biztosítás – Vagyon- és felelősségbiztosítás, Cyber adatvédelmi biztosítás – Szállítmánybiztosítások; mind-mind végig kísérik egy vállalkozás életét, a játéknak ezen fordulója a cégek komplex biztosítási védelmének megteremtéséről szól.

 

Tudod-e, hogy

  • a Totál II Vagyonbiztosítási módozatunk, mely all risks fedezetet ad, alapból tartalmazza a géptörés károkat illetve az elektromos berendezések bármely okú kárait, káreseményenként 250.000 Ft-ig, anélkül, hogy erre speciális záradékot kötnél?
  • Szakmai felelősségbiztosítási termékünk 8 szakmának kínál biztosítási védelmet az okozott károk megtérítésére, többek között tervező, könyvelő, masszőr, állatorvosi és szállodai vállalkozások számára?
  • Cyber adatvédelmi biztosításunk nem csak a helyreállítási költségeket és felelősségi kárigényeket, hanem akár 180 napra eső üzemszüneti veszteséget is megtéríti egy internetes támadás esetén?
  • a szállítmányokkal kapcsolatos kockázatok fedezésére nem csak nemzetközi és belföldi fuvarozói árukár biztosítást (CMR, BÁF), hanem a szállított árura vagyonbiztosítást is köthetsz nálunk?

Részletesebb ismereteket az alkuszi honlapunk vállalati biztosítások aloldal mappájában található dokumentumokból, továbbá nagyvállalati biztosítások illetve szállítmánybiztosítások oktatási anyagainkból szerezhetsz. Amennyiben az adatvédelmi biztosításunkról szeretnél többet tudni, úgy figyelmedbe ajánljuk pár perces kisvideónkat, bővebb információkat pedig a Cyber adatvédelem biztosítás almappában találsz.

Jöhet a játék?

Játéksorozatunk ezen témához kapcsolódó kérdéseit már eléred, megoldásaid beküldésére a lenti gombról megnyíló felületen van lehetőséged 2022.augusztus 23-án éjfélig.

Várjuk válaszaid!

A játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül. A játék szabályzata és a kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető alkuszi honlapunkon, a nyári termékismereti játéknak dedikált menüpontunkban.