5. Aegon megtakarításos életbiztosítások

Ezen a héten még az életbiztosításoknál maradva, megtakarítási életbiztosításainkkal folytatjuk a nyári termékismereti játékunkat.

Bizonyára már értesültél róla, hogy új életbiztosítási módozattal bővül termékportfóliónk, olvastad tájékoztató levelünket a 2022. augusztus 1-jén bevezetett Jáde EUR (TR19) és a Jáde USD (TR29) meghatározott tartamra szóló, rendszeres díjas, EUR/USD díjfizetésű befektetési egységekhez kötött életbiztosításokról. A Jáde életbiztosításról is lesz pár kérdés a kvízben, ezért is érdemes újra átfutod a devizás termékeinkről szóló tájékoztatót.

Az új Jáde életbiztosítás  mellett hasznos, ha ismered, vagy feleleveníted az ismereteidet a Relax Plusz, Relax Bázis, Jövőtervező, Jövőkép és Multitrend termékeinkről.

A fent felsorolt termékink közül kiemelnénk a határozatlan tartamú, egyszeri díjas Multitrendet, amelyről reméljük, hogy már hallottál az oktatásokon. Amitől különleges, hogy rendkívül széles eszközalapválasztéka van, lépcsőzetes a bónusza, és a részvisszavásárlás nem jelent automatikusan bónuszvesztést az ügyfélnek.

Ha van pár perced, és van kedved játszani, akkor induljon a játék!

Az alábbi linken találhatod a  kérdéseket. A kérdéseket már eléred, megoldásaid beküldésére a lenti gombról megnyíló felületen van lehetőséged, 2022.08.09-én éjfélig.

Várjuk válaszaidat!

A játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül. A játék szabályzata és a kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető alkuszi honlapunkon, a nyári termékismereti játéknak dedikált menüpontunkban.

Sok sikert a játékhoz! Hajrá!