3. Aegon társasházbiztosítás, Praktika

Termékismereti játéksorozatunkkal ezen a héten is a lakossági vagyonbiztosítások területén maradunk. A Praktika társasházbiztosítás soha nem látott népszerűségnek örvend ügyfeleink körében. Évről évre egyre több lakóközösség választja azt a biztonságot, amit a Praktikával kifőztünk nektek. Ha egy termék ennyire népszerű, akkor Te is biztosan találkoztál már vele és nem fog problémát okozni néhány kérdés megválaszolása.

  • Emlékszel a legutóbbi tájékoztatónkra, amiben a beépített szekrényekről is hírt adtunk? Ha igen, akkor az egyik kérdésre már meg is van a válaszod!
  • Tudod, hogy az erkélyek alapterülete beleszámít a lakások területébe? Haladunk a második helyes válasz felé!
  • Ismered a választható kiegészítőket is? Ha megnézed az oktatási anyagban az állati kártevőkre vonatkozó diát, akkor kipipálhatod a harmadik helyes válaszodat is!

Ha felkészültél, akkor induljon a játék!

Az alábbi linken található kérdésekre adott válaszaiddal bizonyíthatod, mennyire ismered az Aegon Praktika Társasházbiztosítást. A kérdéseket már eléred, megoldásaid beküldésére a lenti gombról megnyíló felületen van lehetőséged, július 26. éjfélig.

Várjuk válaszaidat!

Jól jönne egy kis segítség? Itt megtalálod a szabályzatot és az oktatási anyagot, de nézd meg a levelünk mellékletét is!

 

A játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül. A játék szabályzata és a kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető alkuszi honlapunkon, a nyári termékismereti játéknak dedikált menüpontunkban.

 

Sok sikert a játékhoz! Hajrá!