2. Aegon lakásbiztosítás, OKÉ

Termékismereti játékunk ezen a héten az OKÉ lakásbiztosításról szól. Ha az elmúlt években foglalkoztál lakásbiztosításokkal, akkor biztosan ismered az OKÉ-t és biztosan tudsz válaszolni néhány kérdésre a termékkel kapcsolatban.

Újra itt a nyár és újra itt az utazások ideje! A játékunk múlt heti részében érintett utasbiztosításaink a külföldi utazások ideje alatt kitűnő szolgálatot tehetnek ügyfeleink biztonsága érdekében. Na de mi a helyzet azokkal az ügyfeleinkkel, akik belföldön töltik a pihenésre szánt idejüket?

Tudtad, hogy az OKÉ nemcsak a kockázatviselés helyén, hanem utazás közben is sok segítséget nyújthat ügyfeleinknek akár külföldön, akár belföldön nyaralnak? Csak néhány példa:

  • A Tisza-tavi nyaraláson feltörték az apartmant és ellopták a laptopot? OKÉ lakásbiztosítással a magával vitt ingóságokat ért biztosítási események is térülhetnek!
  • A Balaton-felvidéki biciklitúra közben ügyfelünk közlekedési balesetet okozott? A bővített felelősségbiztosítás jól jöhet!
  • Útban Ópusztaszer felé, egy autós karambolban az ülésre tett, drága fényképezőgép is összetört?  Keresd a szabályzatban a „Háztartási ingóságok közlekedési balesetben történő sérülése” pontot. Örülni fogsz!

Semmi újdonságot nem mondtunk? Bizonyítsd be!

Az alábbi linken található kérdésekre adott válaszaiddal bizonyíthatod, mennyire ismered az Aegon OKÉ Lakásbiztosítást. A kérdéseket már eléred, megoldásaid beküldésére a lenti gombról megnyíló felületen van lehetőséged, július 19. éjfélig.

Várjuk válaszaidat!

Ha úgy érzed, hogy a kérdőív kitöltése előtt egy kicsit jobban elmélyülnél a termék jellegzetességeinek megismerésében, ahhoz segítséget nyújthatnak az alábbi dokumentumok, amiket az alkuszi honlapunkon bármikor elérhetsz:

 

A játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül. A játék szabályzata és a kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető alkuszi honlapunkon, a nyári termékismereti játéknak dedikált menüpontunkban.

Sok sikert a játékhoz! Hajrá!