Aegon alkuszi webinárium és videokonferencia szolgáltatásáról

Ne maradj le, tarts velünk !!

  • Aki régen még azt mondta: „online nem lehet hatékonyan tanulni / tanítani”, most azzal szembesül: a következő pár hónapban ez az egyetlen lehetősége.
  • Aki korábban még el sem tudta képzelni, hogy kamera elé üljön, ma heti 15-20 órát tart meg a tanulóinak online.
  • Aki korábban „sosem költött volna” online tananyagokra, ma a tudásának jelentős részét videókból, hanganyagokból és online cikkekből szerzi  be.

Az elmúlt években egyre meghatározóbb szerepet tölt be életünkben a digitalizáció, 2020. tavasza azonban nem várt módon gyorsította meg a digitális megoldási lehetőségek keresését és azok alkalmazását.

A korábbi központi oktatások a járványügyi helyzet miatt ellehetetlenedtek, ugyanakkor a termékismeretek megszerzése továbbra is elengedhetetlen feltétele a biztosításközvetítői munkának. Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Alkuszi és Banki Igazgatósága erre válaszként áprilistól webinárium és videokonferencia szolgáltatást indít vagyis az oktatást interneten keresztül tarják kollégáink az arra jelentkezőknek.

Hiszünk benne, hogy bár a körülmények sürgették és kényszerítették ki ezt a megoldást, az online tér oktatásra való kihasználása nem csak egy átmeneti muszáj megoldás, hanem valódi lehetőség és hosszútávon is érdemes lesz ebben gondolkodni. A webináriumok, videokonferenciák kényelmesek, nem igényelnek utazást, a résztvevők kényelmesen becsatlakozhatnak akár otthonról, akár az irodából. Megoldásunk nem igényel különleges eszközöket, feltételeket, csupán egy átlagos sebességű internetre és egy számítógépre van szükség. Mindemellett igyekeztünk széleskörben ismert, felhasználóbarát, ingyenesen elérhető szoftvert találni.

Tájékoztató anyagunkban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat és egy részletes, képernyőképekkel támogatott leírással segítjük az új technológiákra esetlegesen kevésbé fogékony partnereinket is. Házirendünkben pedig összegyűjtöttük az online szemináriumokon való részvétel legfontosabb szabályait, amelyet az első tapasztalatok alapján fogunk újragondolni, kiegészíteni, szükség esetén átalakítani. Házirend itt tölthető le>>

Arra buzdítunk titeket, hogy vágjatok bele! Tanuljatok online, használjátok ki a lehetőséget!

Kattanjatok ránk! ;)

Eseményeinkre itt tudsz jelentkezni>> 

Skype értekezlet web app segédletet itt tölthető le>>

Nem sikerült a telepítés?

Segédletben szereplő webapp letölthet itt>>