Webinárium oktatás: Csoportos Egészségbiztosítás és AEGON HOSPITAL

Esemény kezdete: 2023. január 23. 10:00   Helyszín:
Esemény vége: 2023. január 23. 11:30   , ,
Map Unavailable

A képzésen bemutatjuk a Csoportos Egészségbiztosítást és az AEGON HOSPITAL – csoportos fekvőbeteg ellátásra vonatkozó műtéti biztosítás, műtéti és kórházi napi térítés összegbiztosítás legfőbb ismérveit. Bemutatásra kerülnek a módozat főbb tulajdonságai, alap- és választható fedezetei, szó esik a díjakról és röviden ismertetjük a műtéti szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos legfőbb tudnivalókat.

  • AEGON HOSPITAL – csoportos fekvőbeteg ellátásra vonatkozó műtéti biztosítás, műtéti és kórházi napi térítés összegbiztosítás

 

Egyéb info:

  • Oktatási időpont maximális létszáma: 45 fő.
  • A limitált férőhelyek miatt kérünk, hogy csak akkor jelentkezz, ha az eseményen részt tudsz venni. Amennyiben esetlegesen mégis közbe jön bármi, úgy kérjük, hogy írd meg lemondásodat nekünk az alkuszi.hirlevel@aegon.hu email címre.
  • A jelentkezők az eseményre az adott alkalom behívólinkjének segítségével tudnak csatlakozni, amelyet a regisztrációnál megadott email címre küldjük ki.
  • A résztvevők az adott termékről képzési igazolást kapnak a webináriumi házirendben rögzítettek szerint. Az igazolások kiadása miatt kérjük a regisztráció megjegyzés rovatában megadni az alkuszi partnercég nevét és egyéb információt is, így az Aegonos dolgozói törzsszámot/alkódodat.

Regisztráció az eseményre

Az eseményre az összes hely betelt. Próbálkozz késsőbbi időpontukkal.