Webinárium oktatás: Aegon Jade, Jövőtervező és Jövőkép Megtakarítási Személybiztosítások

Esemény kezdete: 2023. január 26. 10:00   Helyszín:
Esemény vége: 2023. január 26. 12:00   , ,
Map Unavailable

A képzésen bemutatjuk új UL életbiztosításunkat, az Aegon Jövőképet, valamint az Aegon Jövőtervezőt, és az Aegon Jadét.  A Jáde meghatározott tartamra szóló, unit linked, rendszeres díjas megtakarítási életbiztosítás, ahol az ügyfél választhat az EUR vagy az USD díjfizetés között.  A terméktulajdonságok ismertetése mellett az oktatáson nagy hangsúlyt helyezünk az eszközalapok bemutatására is, hiszen ezen terméken keresztül ügyfeleinknek lehetősége van a már jól ismert Tempó alapokon túl, külsős eszközalapokba is fektetni.

  • Az oktatás első felében az Aegon Jade, Jövőkép és Aegon Jövőtervező szabályzati információk kerülnek ismertetésre
  • Az oktatás második felében az Alapkezelő segítségével az elérhető eszközalapok kerülnek bemutatásra

Egyéb infó:

  • Oktatási időpont maximális létszáma: 50 fő.
  • A limitált férőhelyek miatt kérünk, hogy csak akkor jelentkezz, ha az eseményen részt tudsz venni. Amennyiben esetlegesen mégis közbe jön bármi, úgy kérjük, hogy írd meg lemondásodat nekünk az alkuszi.hirlevel@aegon.hu email címre.
  • A jelentkezők az eseményre az adott alkalom behívó linkjének segítségével tudnak csatlakozni, amelyet a regisztrációnál megadott email címre küldjük ki.
  • A résztvevők az adott termékről képzési igazolást kapnak a webináriumi házirendben rögzítettek szerint. Az igazolások kiadása miatt kérjük a regisztráció megjegyzés rovatában megadni az alkuszi partnercég nevét és egyéb információt is, így az Aegonos dolgozói törzsszámot/alkódodat.

Regisztráció az eseményre

Foglalás zárva erre az eseményre.