Meghívó AEGONline Menedzsment tájékoztató

Esemény kezdete: 2022. április 14. 9:00   Helyszín:
Esemény vége: 2022. április 14. 9:50   , ,
Map Unavailable

Életünk rohamosan dinamizálódik, a globális és a lokális események viharsebességgel követik egymást, így cseppet sem meglepő, hogy egyre értékesebbek számunkra a biztos pontok, a bizalmas kapcsolódások.

Az Aegonnál történt tulajdonosváltás híreit minden bizonnyal olvastad, követted és a rólam szóló tájékoztatással is találkozhattál már.

Az Aegon csapatához frissen csatlakozott vezérigazgató-helyettesként és az Igazgatóság tagjaként a biztosító alkuszi és a banki értékesítésért felek.

Nagy érdeklődéssel kezdtem el munkámat és közben egy új területtel is meg kell ismerkednem, amelyben Vincze Géza még néhány hónapig segítségemre lesz a biztosítónknál betöltött új pozíciója mellett.

A beilleszkedést nagyban megkönnyíti, hogy egy kiváló csapattal együttműködve támogatjuk közvetítői munkátokat.

Szeretnénk Benneteket közösen tájékoztatni Zatykó Péter elnök-vezérigazgatóval, Bodor Péter vezérigazgató-helyettessel és Vincze Gézával a tulajdonosváltás aktualitásairól és jövőbeni terveinkről.

Sok szeretettel hívunk Benneteket egy informatív online (Zoom) programra.

Időpont: 2022. április 14 (csütörtök) 9:00-9:50

A programon való részvételhez kérlek regisztrálj. A regisztráció sikerességéről a megadott e-mail címedre visszaigazolást küldünk, amiben megtalálod a programra bejelentkezést biztosító linket, ezért kérjük őrizd azt meg.

Találkozzunk online programunkon! Kérem, a meghívót küldd tovább munkatársaidnak.

Bízom benne minél többeteknek lesz módom ezen az online programon bemutatkozni és személyesen is mielőbb találkozhatunk!

Üdvözlettel,

Kovács Zsolt
vezérigazgató-helyettes