Aegon line (2021. szeptember 21.)

Esemény kezdete: 2021. szeptember 21. 10:00   Helyszín:
Esemény vége: 2021. szeptember 21. 11:30   , ,
Map Unavailable

 

Bízom benne, hogy sikerült feltöltődnöd az újabb értékesítési szezonra, így még nagyobb lendülettel folytathatjuk az AEGONline programsorozatunkat.
Ezúttal arra fókuszálunk, hogy hogyan reagálhatunk a változásokra.

Időpont:    2021. szeptember 21. (kedd) 10:00 – 11:30 óra
Helyszín:  Zoom

Két kiváló kollégánk Simon János és Jáhni László beszél arról, hogy mi az Aegon OKÉ lakásbiztosítás megoldása az elszabadult építőanyag és szakipari szolgáltatói árakra, hogy az ingatlant ért kár után valóban minden OKÉ legyen!

Majd Kardos Zsolt az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. portfolió menedzsere megmutatja, hogy az új Jövőkép életbiztosításunkban is elérhető Aegonos alapok, hogyan tudnak nagyszerűen teljesíteni a változásokkal teli piacon. Inflációs korszakba léptünk?

2021 komoly változásokat hozott az olimpia és az olimpikonok életébe is.

Faludi Viktória a háromszoros olimpiai aranyérmes kardvívó, Szilágyi Áron mentális felkészítője arról beszélget Bodor Péter vezérigazgató-helyettessel, hogy miként fordítsuk a változásokat az előnyünkre.

 

 

Kvíz és nyeremény most is lesz! :)

A programon való részvételhez kérlek regisztrálj. A regisztráció sikerességéről a megadott e-mail címedre visszaigazolást küldünk, amiben megtalálod a programra bejelentkezést biztosító linket, ezért kérjük őrizd azt meg.

Találkozunk szezonnyitó online programunkon, melyre sok szeretettel hívlak! Kérem, a meghívót add tovább munkatársaidnak.

Üdvözlettel,

Vincze Géza sk.
alkuszi és banki igazgató