Aegon line (2021. június 15.)

Esemény kezdete: 2021. június 15. 10:00   Helyszín:
Esemény vége: 2021. június 15. 11:15   , ,
Map Unavailable

 

Sok szeretettel hívlak újra, az AEGON line programunk harmadik rendezvényére.
Programsorozatunk küldetése: első kézből olyan információkat adjunk át számotokra, melyek az értékesítést hatékonyan támogatják.

Időpont:    2021. június 15. (kedd) 10:00 – 11:15 óra
Helyszín:  Zoom

A Privátbankár.hu 2021-es szavazásán az alapkezelői szakma, a gazdasági szakértők valamint az internetes szavazók szavazatai alapján Szűcs Zoltán az év feltörekvő portfólió menedzsere lett. Aktuális programunkban az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. senior portfoliómenedzsere  beszél arról, hogy milyen tényezők, körülmények lehetnek hatással a pénzpiacokra, a hozamokra.

Meghívott vendégünk Pokorny Lia, akivel Bodor Péter vezérigazgató-helyettes beszélget.

Pokorny Lia különös utat járt be a Beugró című, a spontán kreativitásra épülő népszerű műsoron és a Csillag születik zsűrijén keresztül a Tízmillió fa nagyköveti tisztségéig. Arról is kérdezzük, hogy mi az értékteremtés titka?

 

 

 

A programon való részvételhez kérlek regisztrálj. A regisztráció sikerességéről a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, amiben megtalálod a programra bejelentkezést biztosító linket, ezért kérjük őrizd azt meg.

A programra minden partnerünket sok szeretettel hívunk és várunk, ezért kérem, a meghívót add tovább munkatársaid számára.

Találkozunk szezonzáró online programunkon!

Üdvözlettel,

Vincze Géza sk.
alkuszi és banki igazgató