2022. áprilisi örökítési időszak kezdete

Esemény kezdete: 2022. április 20. 0:00   Helyszín:
Esemény vége: 2022. április 20. 23:59   , ,
Map Unavailable

Kedves  Partnerünk!

 

Tájékoztatunk az Alkuszi és Banki Igazgatóság örökítési folyamatáról és végrehajtási dátumokról:

2022. március 22 – 2022. április 19. (17:00-ig)*

között, az elmúlt 30 napban beérkezett, szabályos örökítés kéréseket hajtjuk végre.

Fontos!  Hiányos, nem végrehajtható, nem teljes dokumentációval beküldött örökítések visszautasításra kerülnek. Irat csere és pótlás esetén az örökítési folyamat az utolsó anyag beérkezés napjától* kezdődik, a lenti folyamat ekkor indul el.

Aegon  – lakossági szerződések – örökítési folyamata:

  1. Mailben (laszlo.hajnal@aegon.hu email címre),  postán (Alkuszi és Banki Igazgatóság címére, 1091, Budapest Üllői u. 1) beérkezett örökítések rögzítési folyamata után, azok ellenőrzése, alkuszi megbízások áttekintése történik a fenti, 30 napos időszakon belül. Kérjük a soproni adminisztráció felé ne postázzatok, küldjetek örökítéseket!
  2. A nem végrehajtható, hibás, jogalap nélküli örökítés kérésekre folyamatos visszajelzést küldünk.
  3. Amennyiben egy örökítés kérésnél hiánypótlásra, dokumentum cserére kerül sor -de ez még örökítési időszakon belül érkezne be – a kérés eredeti beérkezési dátumával kezeljük a teljes anyagot.  Későbbi örökítési időszakban érkezne meg a hiánypótlás/dokuemtum csere, akkor az utolsó irat beérkezési napjától kezdődhet el a folyamat.
  4. Az örökítés kapcsán tájékoztatjuk a felmondott megbízással rendelkező alkuszt mailben, hogy az adott szerződésére örökítési kérés érkezett.  Ez a mail az adott hónap örökítési hatálynapját követően kerül kiküldésre, partnercég központi, nyilvántartott címére.
  5. Ezzel párhuzamosan tájékoztatást adunk az örökítést kérő alkusz partnercég központi, nyilvántartott címére. Ebben tájékoztatva, hogy a kért örökítés technikai folyamata elindításra került. Örökítést kérő alkusz alvállalkozó mail címére nem küldünk tájékoztatást.
  6. Az örökítést kérő alkusz (alvállalkozó partner) állományába, a technikai folyamat lezárását követő napon kerül átforgatásra az örökítendő szerződés.                 (az átforgatás akár !!15-30 nap!!  időtartam is lehet, PKR-ben és állománylistákban csak ezt követőn tudjátok ellenőrizni a szerződéseket)
  7. Fontos!  Az örökítésre kért szerződésről mailben, telefonon, alkuszi call centerekben sem tudunk tájékoztatást adni, csak a tényleges állományba kerülést követően! Köszönjük megértéseteket!

Hiányos,  nem végrehajtható örökítések anyagát nem postázzuk vissza.

Aegon – vagyon és flotta szerződések – örökítés kérése:

  1. Aegon VVR szerződések örökítési igénye a vagyonadmin@aegon.hu címre érkezhet.
  2. Átvett (CIG/EMABIT) szerződések, flotta állományok örökítési igénye az adminvagyon@aegon.hu címre érkezhet.

Bízunk benne, hogy fenti folyamatunkkal, szolgáltatással hozzájárulunk sikeres együttműködésünkhöz.