OKÉ Akció! Továbbra is választható díjmentes kiegészítő!

Bár a 2023. február 2-án indult OKÉ akció a meghirdetetteknek megfelelően megszűnt, örömmel értesítünk, hogy május elsejétől se maradsz lakásbiztosítási akció nélkül!

A 2023.05.01. és 2023.06.30. között megkötött, új OKÉ szerződések esetén továbbra is választhatsz egyet a lent látható kiegészítők közül, amit ajándékba adunk közös ügyfelünknek. A választott kiegészítő ingyenes marad, amíg a szerződés meg nem szűnik, vagy át nem dolgozzák.

 

 

  • Extra szolgáltatási csomag: A kiegészítő, ami ledöntötte a tabukat! Segítségével térülhetnek a vízkárt okozó csapok, radiátorok, szaniterek, a fagyás miatti vízkárok, jégverés esetén a tetőt ért esztétikai károk, vihar esetén az épület külső festését ért esztétikai károk, vagy akár az elromlott fagyasztóban megromlott élelmiszerek. Jól hangzik? Akkor most figyelj! Vízkár miatt le kell verni három csempét a fürdőben és a boltban már nem lehet ilyen csempét kapni? Sebaj, mert az extra csomagban választott limitig térülhetnek akár a teljes csempefelület cseréjének költségei!

 

  • Besurranás: Nyitva hagytad az ajtót, amíg elszaladtál zuhanyozni? Ezalatt valaki bement a lakásba és ellopta a laptopodat? Ez ijesztő! Ilyet ne csinálj! A jó hír az, hogy az így ellopott biztosított vagyontárgyaid a választott limitig térülhetnek a Besurranás kiegészítővel!

 

  • Kiterjesztett garancia és mobil eszköz biztosítás: Van otthon néhány, öt évnél nem régebben, újonnan vásárolt háztartási géped, aminek már lejárt, vagy nemsokára lejár a gyártói garanciája? Ezzel a kiegészítő biztosítással egyszerre meghosszabbíthatod az összes ilyen berendezésed garanciáját! Tervezitek a közeljövőben apu laptopjának, anyu mobiltelefonjának, vagy hugi okosórájának cseréjét? Válasszátok most a kiterjesztett garancia és mobil eszköz biztosítást, hogy a szerződéskötést követően vásárolt eszközeitek védelmet élvezzenek akár leejtés esetén is!

 

  • Készpénz, értékpapír biztosítás: Szeretnéd, ha a pénzed otthon is biztonságban lenne? Értéktárolóban elhelyezve akár egymillió forint értékű, otthon tartott készpénzt vagy értékpapírt is biztosíthatsz! Ha nincs értéktárolód akkor se csüggedj, százezer forintig nincs rá szükség!

 

  • Napkollektorok, napelemek biztosítása: Te is a környezetbarát megoldások híve vagy? Jó hírünk van a napelemeid számára! Ezzel a kiegészítővel térülni fognak a napelemeket vagy napkollektorokat ért meteorológiai károk és a három méter feletti homlokzatra, vagy a tetőre szerelt kültéri egységek vandalizmus és lopás kárai is!

 

  • Lakásdoktor: Vészelhárításra van szükség, mert ömlik a víz, elromlott a kazán, lefújta a vihar a tetőt, vagy esetleg kizártad magad? A sürgős beavatkozást igénylő események esetén éjjel-nappal hívható assistance szolgáltatásunk a Lakásdoktor. Próbáld ki, mennyire gyorsan érnek ki hozzád, ha baj van!

 

A kiegészítők pontos leírását megtalálod itt.

 

További sikeres értékesítést kívánunk!