Biztosításközvetítői csekklapok kivezetése

Kedves Partnerünk!

A papírmentes értékesítési folyamatok támogatására és a környezetterhelés csökkentése érdekében az egyes biztosítási termékeink első, az ajánlattétellel egyidőben megfizethető díjának az Aegon Magyarországhoz történő eljuttatására rendszeresített ún. biztosításközvetítői csekklapokat 2023. április 1-jétől kivezetjük, azok az eddigi gyakorlatnak megfelelően  már nem lesznek felhasználhatók.

Mit jelent ez számotokra a gyakorlatban?

  • Jelen tájékoztatónk kiadásától kezdődően biztosításközvetítői csekklap már nem rendelhető.
  • Kérjük, hogy Ti is gyűjtsétek, vonjátok be munkatársaitoktól a csekklapokat. Amennyiben a vételezett, a korábban megrendelt csekklapokkal már nem lehet elszámolni (pl. megrongálódott, megsemmisült), akkor kérjük, hogy azokról a tájékoztató mellékletében ITT elérhető elvesztési jegyzőkönyv készüljön. A jegyzőkönyvet 2023. február 28-ig kérjük az alkusziigazgatosag@aegon.hu e-mail címünkre beküldeni.
  • április 1-jére a biztosító részéről eddig kiadott csekklapokat központilag sztornózzuk.

Hálásak vagyunk Nektek, hogy népszerűsítitek az e-kapcsolat igénylését és használatát és ügyfeleinknek, akik kényelmes és környezetbarát digitális szolgáltatásunkat választották. Azzal, hogy a jövőben digitálisan veszik át biztosításukkal kapcsolatos küldeményeiket, jelentősen hozzájárulnak a papírfelhasználás csökkentéséhez.

Amennyiben időd engedi, kérjük nézd meg a csekk elhagyására edukáló kisfilmjeinket, amelyek itt érhetők el:

Felmerülő kérdéssel kérjük, fordulj kapcsolattartó KAM munkatársunkhoz.

Kérjük, a változásról tájékoztasd munkatársaidat és köszönjük, hogy közösen teszünk azért, hogy minél kevesebb papírt használjunk fel és ezzel védjük, óvjuk a természetet.

Üdvözlettel,

Alkuszi és Banki Igazgatóság
Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.