Aegon Nyári termékismereti játéksorozatunk július 6-án elkezdődött

Kedves Partnerünk!

Emlékszel a tavalyi nyárra? És a nyári termékismereti játékunkra?

Ahogy tavaly is, úgy idén is termékismereti játéksorozatot indítottunk, hogy a webináriumi nyári szünetben is házhoz vigyünk némi tudást könnyedebb, játékos formában.

Miért érdemes részt venni a termékismereti játéksorozatban?

A termékismereti tudás elengedhetetlen az ügyfelekkel való találkozások során, annak felelevenítése növelheti sikerességed. Ezen ismeretek változatlanul hasznosíthatók lesznek az őszi arculatváltásunkat követően is, csupán a márkanevünket kell kicserélned majd. A tudáson túl pedig most lehetőséged lesz értékes utalványokkal is gazdagodni, illetve új arculati reklámajándékainkhoz elsőként hozzájutnod.

Miről szól a termékismereti játéksorozat?

Július 6. és augusztus 30. között heti rendszerességgel rövid hírlevelekben emeljük ki termékeink legfontosabb tulajdonságait, értékeit, leghasznosabb tudnivalóit. A rövid termékismereti emlékeztetők mellett hetente jelentkezünk a termékekhez kapcsolódó kérdésekkel is.

  • Minden egyes helyes válasz egy virtuális „ametiszt mesterkristályt” ér.
  • Aktuális heti kérdésekre egy héten keresztül várjuk válaszaitokat. A heti kérdésekre helyes választ adók között hetente egy 10 ezer forint értékű MediaMarkt vásárlási utalványt sorsolunk.
  • A játéksorozat végén a helyes válaszok alapján összesített virtuális „ametiszt mesterkristályok” fizikai ametiszt dobcsiszolatot érnek majd, illetve a márkaváltásunkat követően az új márkanévhez kapcsolódó reklám ajándéktárgyakra válthatók be.
  • A játék döntőjére már az új márkanevünk alatt kerül sor, előreláthatóan szeptemberben. A rendezvény részleteit később hirdetjük, ami biztos, hogy a fődíj 100.000,- forint értékű MediaMarkt vásárlási utalvány lesz, és vásárlási utalványban nem csak a dobogósok részesülnek, hanem különböző összegeket érő MediaMarkt vásárlási utalvánnyal mind az első tíz helyezett jutalmazva lesz.

Ne feledd, hamarosan márkanevet váltunk, így ezen a nyáron utoljára vehetsz részt Aegon márkanév alatt nyári termékismereti játékban. Ősszel arculatunk megújul ugyan, de márkaváltás nem jelent változást partner-és ügyfélkapcsolati kiszolgálásunkban, és nem érinti vállalatunk termékeinket (az arculati elemek módosításától eltekintve), továbbra is változatlan kiszolgálással, változatlan termékfeltételekkel számíthatsz ránk és számíthatnak ügyfeleink ránk.

A játék részleteit a mellékelt szabályzatban találjátok, a játékban való részvétel a szabályzat elfogadásának minősül. A szabályzatot és a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatót megtaláljátok az alkuszi honlapunk nyári játékunkra dedikált menüpontjában is.

Sok sikert a játékhoz! Hajrá!

Aegon Alkuszi és Banki Igazgatóság