Erdőültetési kihívást hirdettünk ügyfeleinknek

Vállalatunknál nap mint nap teszünk a zöldebb jövőért, miközben ügyfeleinket is folyamatosan ösztönözzük a papírmentes, online ügyintézésre. Ebben a szellemben hirdettük meg új, fenntarthatósághoz kapcsolódó kihívásunkat ügyfeleinknek.

Miről szólt ez a kihívás?

Április 1-től 30-ig összesen 10 ezer e-kapcsolat beállítást tűztünk ki célul. Ha ez teljesül, 5 ezer fából álló erdőt ültetünk az Erdőmentők Alapítvánnyal együttműködve.

Miként zárult a kihívás?

Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy ügyfeleink ezt jóval meghaladva, több mint 15 ezer e-kapcsolat beállítást hajtottak végre a hónapban. Az akció keretében 2,5 millió Ft adománnyal támogattuk az Erdőmentők Alapítványt, ami 5 ezer fa – azaz egy kisebb erdő – elültetésére elegendő összeg. Hálásak vagyunk ügyfeleinknek, akik kényelmes és környezetbarát e-kapcsolat szolgáltatásunkat választották. Ők a jövőben digitálisan veszik át biztosítási küldeményeiket, amivel hosszú távon hozzájárulnak a papírfelhasználás csökkentéséhez.

Miért jó az e-kapcsolat?

E-kapcsolat szolgáltatásunkat választó ügyfeleink kizárólag digitálisan kapják meg biztosítási küldeményeiket, ami nemcsak kényelmes, hanem környezetbarát is, hiszen hozzájárul a papírfelhasználás csökkentéséhez.

Reméljük, hogy a kihívás keretében minél többeket sikerül rábírnunk az e-kapcsolat beállítására, amit legegyszerűbben online ügyfélszolgálatunkon tudnak megtenni.

További részleteket ezen az oldalon olvashattok: www.aegon.hu/faultetes

Kérünk Benneteket, ajánljátok új és meglévő ügyfeleinknek az e-kapcsolat szolgáltatásunkat, ezzel támogatva a papírfelhasználás csökkenését és azt, hogy a  jövőben is fák ültetésével hozzájáruljunk egy élhetőbb, fenntarthatóbb jövőhöz.

Üdvözlettel,

Aegon Magyarország Biztosító Zrt.