Ajándék KBH nem csekkes díjfizetésű életbiztosításokhoz

A 2022. június 1-jei és az azt követő technikai kezdettel létrejött szerződésekre ingyenes, 1.000.000 Ft biztosítási összegű szolgáltatást nyújtunk a szerződésben Főbiztosítottként megjelölt személyre a biztosítási szerződés tartamának első 1 éve alatt bekövetkező közlekedési baleseti halál esetén.

Az ingyenes kiegészítő biztosítás feltétele, hogy a biztosítási szerződés nem csekkes díjfizetési móddal jöjjön létre és a biztosítás első évfordulójáig változatlanul nem csekkes díjfizetésű maradjon.

A nem csekken történő díjfizetés a csoportos díjbeszedést, az egyéni banki utalást és a bankkártyával történő díjfizetést jelenti.

A feltétel teljesülése esetén az ingyenes közlekedési baleseti haláleseti kiegészítő biztosítás automatikusan rákerül a biztosítási kötvényre, külön igényelni nem kell.

Az első év leteltét követően, biztosítási évfordulókor az ingyenes közlekedési baleseti haláleseti szolgáltatás automatikusan megszűnik.

Az érintett személybiztosítási módozatok:

  • Aegon Jövőtervező (13403),
  • Aegon Relax Plusz (13401),
  • Aegon Relax Bázis (13432),
  • Aegon Gondoskodás (13410) és
  • Aegon Vitál Max (13440, 13441)

A szolgáltatás részleteit a Közlekedési baleseti haláleseti szolgáltatás nem csekken történő díjfizetési mód választása esetén elnevezésű szabályzat tartalmazza amelyet csatolunk a tájékoztatónkhoz.

Az akció a Biztosító általi visszavonásig tart.