Tájékoztató: új menedzsment tag Kovács Zsolt

Tájékoztatlak, hogy a tulajdonosváltást követően  új taggal bővült és erősödik Társaságunk vezetése. Csatlakozott hozzánk Kovács Zsolt, aki vezérigazgató-helyettesként és az Igazgatóság tagjaként az alkuszi, banki és partnerkapcsolatokon keresztül történő értékesítésért, valamint a jelzáloghitel-értékesítés támogatásáért felel. Zsolt ezzel párhuzamosan az Alapkezelő értékesítési területének vezetését is ellátja – az Alapkezelő Igazgatóságának tagjaként.

Személyében olyan tapasztalt kolléga lesz csapatunk irányítója, aki jelentős biztosítós tapasztalattal rendelkezik, melyet holland környezetben szerzett.1998-ban igazolt az ING-hez. Öt évig irányította az ING Befektetési Alapkezelőt. Később az ING Biztosító értékesítéséért felelt, majd két éven keresztül a biztosító vezérigazgatója volt. Az állami tulajdonossal való együttműködésben fontos segítőnk lesz Zsolt, az elmúlt 10 évben állami cégeket irányított az energiagazdálkodás, a mobilkommunikáció és a pénzügyi szolgáltatások területén. Az utóbbi időszakban  MFB Csoportban és MVM-ben töltött be felsővezetői pozíciókat.

Az Alkuszi és Banki Igazgatóságot 10 éve vezető Vincze Géza az igazgatóság felkérésére a jövőben az Aegon hálózat értékesítési igazgatójaként a függő hálózat fejlesztéséért és vezetéséért fog felelni.

Köszönöm Gézának a 10 év következetes munkát, magam és vezetőtársaim nevében sok sikert kívánok Zsoltnak és Gézának!

Kapcsolattartásunk változatlan, továbbra is állunk rendelkezésetekre, forduljatok hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel,

Zatykó Péter

elnök-vezérigazgató