Év végi emelt vállalati vagyon díjazás – 2021.10.25.

Közeledik az év vége és szeretnénk, ha a lendületet megőrizve minél több ajánlatkéréssel keresnétek meg bennünket a megújítási időszakban és nagyrészükből szerződés is születne.

Emelt díjazást hirdetünk a 2021. november 1. és 2022. február 1. közötti kockázatviselés kezdettel megkötött vállalati vagyon szerződésekre (az alábbiakban meghatározott feltételek esetén).

Minden fenti kockázatviselési kezdetű vállalati vagyonbiztosítási új szerződésre +8 %-pont díjazást (szerződés szerint „szerzési jutalékot”) adunk a mindenkor hatályos díjazási szabályzatban meghatározott díjazáson (szerzési jutalékon) felül.

Tovább olvasom…

AEGONline 5.0 – meghívó és regisztráció (2021.10.26.)

AEGONline programsorozatunk ötödik rendezvényének reflektorfényét a vállalati biztosításokra irányítjuk. Szezon van és mint a modern konyhában, ahol a szezonálisan elérhető alapanyagokat használják – mi is abból főzünk, ami a piacon aktuálisan van…

Arra fókuszálunk, hogy miért előnyös a hosszútávú elköteleződés és az innováció.

Tovább olvasom…

Aegon Praktika társasház-biztosítás, emelt megbízási díj

Örömmel tájékoztatunk, hogy minden 2021. július 1. és október 31. között aláírt, új Praktika társasház-biztosítási szerződésre – az épület építési évétől függetlenül – a hatályos díjazási szabályzatunktól (jelenleg 6/B/2020. számú) eltérően, 28% szerzési jutalékot fizetünk, amennyiben az szerzési jutalékra jogosult.

Ha az ajánlatot épület biztosítási összeg nélkül, újjáépítési értékre készíted el, akkor az ügyfél kedvezőbb biztosítási védelmet, te pedig további 5% plusz jutalékot kaphatsz, ezzel 33% szerzési jutalék lesz elérhető!

Jelen tájékoztatóban megjelölt jutalékszázalékokat minden esetben a jutalékalapra vetítve alkalmazzuk.

Az emelt megbízási díj elszámolása havi rendszerességgel fog történni a hatályos díjazási szabályzatban meghatározott szerzési jutalék elszámolásának feltételei szerint.

A hatályos díjazási szabályzat jelen tájékoztatóban nem érintett részei változatlanul érvényesek.

Az értékesítéshez sok sikert kívánunk!

Praktika akció

Praktika társasházbiztosítás:

  • Időszak: 2021.07.01-2021.10.31.
  • Főbb tudnivalók: Az ügyfelek számára kedvezőbb biztosítási védelmet jelentő újjáépítési értékre szóló ajánlatok készítését szeretnénk ösztönözni, illetve javadalmazásunkban az akciós időszak alatt nem teszünk különbséget a társasház építésének éve alapján.
  • További információk: tekintettel arra, hogy a meghirdetett időszakra vonatozóan a javadalmazás került módosításra, így a részleteket szabályzó tájékoztatót a Biztosítónkkal szerződéses jogviszonyban álló gazdasági társaságok kapták meg közvetlenül.

OKÉ lakásakció – 2021.10.01-2021.10.31.

Kedves Partnerünk!

Itt van az október, egyre hűvösebb van, egyre többször esik az eső és ez egyáltalán nem dobja fel a hangulatunkat. De mivel mi szeretjük a jó kedvet, be kellett vetnünk valamit, aminek együtt örülhetünk veletek és közös ügyfeleinkkel. Habár a korábban meghirdetett OKÉ akciónk szeptember 30-án véget ért, úgy döntöttünk, hogy ráteszünk még egy lapáttal és egy hónappal meghosszabbítjuk.

Örömmel tájékoztatunk, hogy a 2021. október 1. és 2021. október 31. között aláírt OKÉ lakásbiztosítások kötése esetén továbbra is 50% értékesítői kedvezményt adhatsz a korábban megszokott 40% helyett.

Hab a tortán, hogy a fent említett időszakban a Lakásdoktor, a Kiterjesztett garancia és mobileszköz, valamint a Gépjármű assistance kiegészítők közül egyet továbbra is díjmentesen beletehetsz az új (nem átdolgozás) OKÉ lakásbiztosításokba. A választott kiegészítő mindaddig díjmentes lesz, amíg a szerződés meg nem szűnik, vagy át nem dolgozzák.

A kiegészítők díjmentességének feltételei:

  • Az ajánlat aláírásának dátuma 2021. október 1. és 2021. október 31. közé esik (a kockázatviselés kezdetének dátuma nem számít).
  • A szerződés új, nem átdolgozás. Az akció szempontjából nem minősül új szerződésnek egy hatályban lévő lakásbiztosítási szerződésünk megszűntetése és helyette OKÉ lakásbiztosítás kötése.

Ha közös ügyfelünk több olyan kiegészítőt is kiválaszt ami az akcióban szerepel, akkor a FrontEnd felületén, a „díjmódosítók, díjfizetés” oldalon, az „akciós kedvezmény” mezőben tudod beállítani, hogy melyik legyen ingyenes. Ha ezt nem teszed meg, vagy olyan összehasonlító felületen kötöd a szerződést ahol erre nincs lehetőség, akkor a következő prioritással, automatikusan állítjuk be a díjmentes kiegészítőt:

  1. Gépjármű assistance,
  2. Lakásdoktor,
  3. Kiterjesztett garancia.

 

Sikeres értékesítést kívánunk!