OKÉ lakásakció – 2021.10.01-2021.10.31.

Kedves Partnerünk!

Itt van az október, egyre hűvösebb van, egyre többször esik az eső és ez egyáltalán nem dobja fel a hangulatunkat. De mivel mi szeretjük a jó kedvet, be kellett vetnünk valamit, aminek együtt örülhetünk veletek és közös ügyfeleinkkel. Habár a korábban meghirdetett OKÉ akciónk szeptember 30-án véget ért, úgy döntöttünk, hogy ráteszünk még egy lapáttal és egy hónappal meghosszabbítjuk.

Örömmel tájékoztatunk, hogy a 2021. október 1. és 2021. október 31. között aláírt OKÉ lakásbiztosítások kötése esetén továbbra is 50% értékesítői kedvezményt adhatsz a korábban megszokott 40% helyett.

Hab a tortán, hogy a fent említett időszakban a Lakásdoktor, a Kiterjesztett garancia és mobileszköz, valamint a Gépjármű assistance kiegészítők közül egyet továbbra is díjmentesen beletehetsz az új (nem átdolgozás) OKÉ lakásbiztosításokba. A választott kiegészítő mindaddig díjmentes lesz, amíg a szerződés meg nem szűnik, vagy át nem dolgozzák.

A kiegészítők díjmentességének feltételei:

  • Az ajánlat aláírásának dátuma 2021. október 1. és 2021. október 31. közé esik (a kockázatviselés kezdetének dátuma nem számít).
  • A szerződés új, nem átdolgozás. Az akció szempontjából nem minősül új szerződésnek egy hatályban lévő lakásbiztosítási szerződésünk megszűntetése és helyette OKÉ lakásbiztosítás kötése.

Ha közös ügyfelünk több olyan kiegészítőt is kiválaszt ami az akcióban szerepel, akkor a FrontEnd felületén, a „díjmódosítók, díjfizetés” oldalon, az „akciós kedvezmény” mezőben tudod beállítani, hogy melyik legyen ingyenes. Ha ezt nem teszed meg, vagy olyan összehasonlító felületen kötöd a szerződést ahol erre nincs lehetőség, akkor a következő prioritással, automatikusan állítjuk be a díjmentes kiegészítőt:

  1. Gépjármű assistance,
  2. Lakásdoktor,
  3. Kiterjesztett garancia.

 

Sikeres értékesítést kívánunk!