Vitál Max akció újratöltve – 2021.06.01-08.31.

Örömmel tájékoztatunk, hogy meghosszabbítjuk és „újratöltjük” az Aegon Vitál Max (PR-02/13440 és PR-03/13441) kockázati életbiztosításunkra kiírt megbízási díj módosítást, melynek időtartama

                                 2021.06.01-2021.08.31.

Emeltük a tétet, hogy miről is szól ez pontosan >>
Aegon Vitál Max Jutalák Tájékoztató 2.0._2021

Az ügyfeleinknek is szeretnénk kedvezni, így a fenti Aegon Vitál Max akcióban szerződéssé vált ajánlatok mellé 2021. november 1-jei kezdettel egy 1 éves időtartamra az Aegon Assistance  egészségbiztosítási csomagot adjuk ajándékba. >>

Aegon_Vitál_Max_akció_Assistance_2021.06.01

Aegon_Ismertető_Assistance_Szolgáltatásról_2021.06.01

 

Annak érdekében, hogy jobban megismerhessétek az Aegon Assistance egészségbiztosításunkat, szerveztünk részetekre egy rövid online konzultációt Angyal Attilával, ezen termékért felelős üzletfejlesztési igazgatónkkal. Két alkalommal várunk titeket: június 3-án és június 4-én 10 órakor, jelentkezni az alkuszi honlapon tudtok, a Webináriumoknál megszokott módon.

Fontos és jó hír, hogy június 1-jével újra indul az orvosi vizsgálat lehetősége a személybiztosítási ajánlatoknál, és ezzel egyidejűleg  újra lehet pályáztatni az ügyfelet a Kiemelten kedvezményes kategóriákra (dohányos és nem dohányos). A Front End lekövette a fenti változásokat, és a díjkalkuláció és az ajánlat végén is kiírja kockázatelbírálási feltételként az esetleges orvosi vizsgálati igényt.

Csatoljuk a levelünkhez a  fenti kockázatelbírálási változásokat részletesen összefoglaló prezentációt is, amiben a fent felsorolt újdonságok mellett minden hasznos információt megtaláltok ami az ajánlat felvétel során fontos lehet.

Továbbá felhívjuk a figyelmeteket a 2021. június 1-jétől ismét frissül a Kötési és Kockázatelbírlási szabályzatunk, amit szintén csatolunk a tájékoztatóhoz, és kitettük az alkuszi web oldalunkra is, itt találjátok: https://alkuszi.aegon.hu/termekek/szemelybiztositas/5-elozetes-kockazatelbiralas/kotesi-szabalyok-2014/

Még egy jó hír, amiről a múlt héten már értesülhetettek, nevezetesen hogy az ügyfeleink életbiztosításaik kapcsán is számos ügyintézési funkcióját használhatják online ügyfélszolgálatunknak. Itt szeretnénk kiemelni, hogy a rendszer keretein belül ügyfeleink a rendkívüli díjat immár kényelmesen online is el tudják utalni  a szerződésére, erről az innovációról is csatolunk egy tájékoztatót részetekre.

Az új oldalt  itt találjátok: https://www.aegon.hu/landing/online-ugyintezes.html, amely közérthetően bemutatja a regisztráció lépéseit és a legfontosabb ügyintézési lehetőségekhez tartozó menüpontokat.

Minderről egy rövid videós útmutatót is készítettek a kollegáink: Aegon online ügyfélszolgálat bemutató – YouTube

További sikeres értékesítést és jó egészséget kívánunk!