Aegon Tájékoztató_Alkuszi Vitál Max akció kiírás 2021.04.01-től

Aegon Vitál Max (PR-02/13440 és PR-03/13441) kockázati életbiztosításunk estén megbízási díj módosítást hajtunk végre, melynek időtartama 2021.04.01-2021.05.31.

  • Kinek szól? Az Alkuszi és Banki Igazgatóság valamennyi szerződött Partnerének.
  • Miről szól? Az akció a 2021.04.01-2021.05.31. időszakban aláírt Aegon Vitál Max (PR-02/13440 és PR-03/13441) ajánlatokra vonatkozik.

Tovább olvasom…

Aegon Tájékoztató_Új Kötési Segédélet, enyhítések a Pénzügyi elbírálásban és Új Szabályzatok, Függelékek 2021. április 1-jétől

Tájékoztatunk, hogy 2021. április 1-jétől frissült a Kockázatelbírálási Szabályzatunk, és enyhítéseket vezetünk be a Pénzügyi kockázatelbírálásunkban is.

A fentiekkel kapcsolatos, minden részletes információt tartalmazó dokumentumokat csatoljuk a tájékoztatóunkhoz.

További fontos változás, hogy 2021. április 1-jei  ajánlat aláírástól kezdődően a Személybiztosítási Szabályzatokat, Függelékeket, KID dokumentumokat az MNB vizsgálat észrevételei miatt módosítottuk.

A Front End rendszerünk ajánlat felvétel során már ezeket a módosított dokumentumokat fogja nyomtatni.

Interjú Lehel Gáborral

A figyelmetekbe ajánljuk a portfolio.hu interjút Lehel Gáborral, a VIG igazgatósági tagjával. A VIG nyilatkozata megerősíti, hogy az Aegon az Uniontól független vállalatként, saját márkanév alatt működik tovább a tulajdonosváltáshoz szükséges engedélyek megérkezése után.

 

Tovább olvasom…

2021.04.01. hatállyal módosul e-nyilatkozati nyomtatványunk

A nyomtatvány az MNB észrevételei és saját tapasztalataink alapján több ponton is változik, a módosuló részeket és a kapcsolódó tudnivalókat a mellékelt ismertető anyagban mutatjuk be.

Kérjük, hogy az április elsején és azt követően lezárt ajánlatokhoz már az új e-nyilatkozatot használjátok, mert ezen ajánlatok esetében már csak ezt áll módunkban elfogadni.

 

Tovább olvasom…

Aegon Tájékoztató_ Számít a véleményed! – visszajelzés

Köszönjük, hogy Ti is fontosnak tartottátok, hogy elmondjátok a véleményeteket és 1181-en megosztottátok velünk gondolataitokat!

A visszajelzésetek lényeges ahhoz, hogy kialakítsuk új márkánkat, és annak üzeneteit a külvilág felé. Önazonosnak és hitelesnek kell lennünk a kommunikációban az első pillanattól fogva, ezért volt fontos számunkra, hogy három kérdéskörben is megismerjük a véleményeteket.

Az eredményeket most Veletek is megosztjuk. Tovább olvasom…