Csatlakozz hozzánk – online „Cipősdoboz Akció – Aegon”

 

A karácsonyi időszakban, évről évre mintegy 800 gyermeknek és családnak okozunk hatalmas örömet cipősdoboz ajándékainkkal. Idén a járványügyi helyzet és a hatályban lévő egészségmegóvó rendelkezések nem teszik lehetővé, hogy munkatársainkkal együtt készítsük el az ajándékokat. Ennek ellenére, más keretek között, de szeretnénk folytatni ezt a szép hagyományt, hiszen a gyerekek idén is számítanak ránk!

A Baptista Szeretetszolgálattal együttműködve ezúttal rendhagyó módon nyílik lehetőségetek arra, hogy ajándékozunk a rászorulóknak. A szeretetszolgálat az előző évekhez hasonlóan gyűjtést szervez gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, iskolák és alapítványok részére. Idén az akció részét képezi a COVID-járvány miatt bevezetett online adományozás.

Ehhez csatlakozva, az alábbi módon Ti is megvásárolhattok egy-egy cipősdoboz adományt – amelyet az alapítvány munkatársai készítenek el és juttatnak célba –, hogy szebbé tegyétek a kicsik karácsonyát.

Hogyan ajándékozhattok online?

  • Legkésőbb december 14-ig utaljátok el a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány részére az általatok adományozásra szánt összeget erre a számlaszámra: 10918001-00000061-69770006 (UniCredit)
  • A Közlemény rovatban tüntessétek fel: „Cipősdoboz Akció – Aegon”
  • A összeg beérkezése után előkészítik és csomagolják a cipősdoboz ajándékotokat az adományozott összegben.

Az Aegon felelős vállalatként a december 14-ig beérkezett – az utalások közlemény rovatából azonosított – adományaitok összegét megduplázza, maximum 2 millió forint értékig, hogy minél több rászoruló család számára varázsolhassunk boldog pillanatokat, amire a jelenlegi helyzetben különösen szükség van.

FONTOS! Az Aegon vállalati és  partneri befizetéseitek után duplázza meg az adományozási összeget, így különösen fontos, hogy minden általatok indított támogatást nyomon tudjunk követni. Ezért kérjük, figyeljetek arra, hogy ne közvetlenül a szeretetszolgálat weboldalán keresztüli támogatást és SimplePay fizetési lehetőséget válasszátok, hanem a fenti adományozási útmutató szerint járjatok el. A befizetés egyedi banki átutalás formájában történjen a fenti számlaszámra, a Közlemény rovat azonosításhoz szükséges, megfelelő kitöltésével („Cipősdoboz Akció – Aegon”).

Bízunk benne, hogy sikerül sok kis arcocskára mosolyt csalnunk idén is! Legyetek Partnereink ebben a kezdeményezésben is.

Köszönjük a közreműködéseteket!

Üdvözlettel:
Alkuszi és Banki Igazgatóság