Aegon Tájékoztató_ Utasbiztosítás: 2020.10.31-ig meghosszabbítva a COVID-19 díjmentes záradék

Emlékeztetőül tájékoztatlak, hogy a 2020.09.01-2020.09.30. között megkötött és az ebben az időszakban kockázatba lépő, Platina csomagú Aegon Világlátó utasbiztosításokat új COVID-19 záradékkal látjuk el, melynek értelmében Európában fedezetbe vonjuk a lentebb kiemelt biztosítási eseményeket is. Örömmel tájékoztatlak, hogy változatlan feltételekkel a díjmentes záradékkal értékesíthető időszakot október 31-ig meghosszabbítjuk!

Tovább olvasom…

EMABIT szerződések számlaszám változása

Az EMABIT-től átvett vállalati, vállalkozói szerződésekre a 2020. június 1-jén vagy azt követően esedékes biztosítási díjakat az UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél vezetett 10918001-00000002-11800510 számú számlára kérjük átutalni.

A megjegyzés rovatba azonosítóként a szerződésszámot kérjük feltüntetni.

 

Aegon Tájékoztató_Veletek együtt továbbra is az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálásáért dolgozunk!

Mintha a vírus nem lenne elég, még a sajtóban megjelenő híresztelésekkel is meg kell küzdenünk! Veletek is szeretném megosztani az ezzel kapcsolatos álláspontunkat.

A ma délután megjelent média hír – amely az Aegon magyarországi vállalatának eladását is felveti – spekuláción alapszik.

Mondhatnám már, hogy megszoktuk, hiszen az elmúlt években többször terjesztették rólunk, hogy eladnak, de egy ilyen hírt nem lehet megszokni, hiszen ez nagyban érinti a mindennapi életünket, munkánkat, partneri kapcsolatainkat is.

Annyi bizonyos, hogy az új holland vezetés számos tekintetben racionalizálásra törekszik. Tény az is, hogy új vezérigazgatónk stratégiai opciókat is mérlegel. A májusban elindított belső projektünk célja a tevékenységünk újragondolása, és a hatékonyságunk növelése. Az Aegon nemzetközi vállalatcsoport elnöke, Lard Friese eddigi üzeneteiben, interjúiban ezt többször is egyértelműen jelezte.

Ugyanakkor az Aegon Magyarország továbbra is az Aegon csoport legnyereségesebb, legjobban prosperáló vállalata, amely jelentős piaci szereplőként van jelen. Erre büszkék vagyunk, és nagyon sokat dolgoztunk eddig is ezért, és a jövőben is erre koncentrálunk!

A meg nem erősített piaci pletykákkal nem foglalkozunk, helyette arra törekszünk, hogy ügyfeleinket és partnereinket továbbra is a legmagasabb szinten szolgálhassuk ki. Ez a feladatunk.

Szép napot kívánok Nektek és vigyázzatok magatokra!

Zatykó Péter
elnök-vezérigazgató

Aegon Tájékoztató_ Utasbiztosítási gyors hír

Minden bizonnyal értesültél róla, hogy a Konzuli Szolgálat a világ összes országát az „utazásra nem javasolt térségek” ún. I. kategóriába sorolta (a részletek itt érhetők el:  Utazásra nem javasolt térségek! )

Az Aegon Világlátó Utasbiztosítás szabályzatának általános kizárásai szerint nem térülnek azok a káresemények, amelyek az I. kategóriába történő besorolással közvetlen összefüggésben állnak.

Az Aegon utasbiztosítások esetében – további intézkedésig – az Európai Unió országaiba történő utazás esetén vállaljuk az utasbiztosítási fedezetet, nem élünk az „utazásra nem javasolt térség” adta kizárással.

Az Európai Unión kívüli utazások kapcsán kérjük, hogy az utasbiztositas@aegon.hu címre írjátok meg az alábbi információkat és egy munkanapon belül megküldjük egyedi álláspontunkat, válaszunkat:

  1. Kötvényszám (amennyiben már van)
  2. Célország neve
  3. Tartózkodás célja
  4. Tartózkodás időtartama