Aegon Tájékoztató_Veletek együtt továbbra is az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálásáért dolgozunk!

Mintha a vírus nem lenne elég, még a sajtóban megjelenő híresztelésekkel is meg kell küzdenünk! Veletek is szeretném megosztani az ezzel kapcsolatos álláspontunkat.

A ma délután megjelent média hír – amely az Aegon magyarországi vállalatának eladását is felveti – spekuláción alapszik.

Mondhatnám már, hogy megszoktuk, hiszen az elmúlt években többször terjesztették rólunk, hogy eladnak, de egy ilyen hírt nem lehet megszokni, hiszen ez nagyban érinti a mindennapi életünket, munkánkat, partneri kapcsolatainkat is.

Annyi bizonyos, hogy az új holland vezetés számos tekintetben racionalizálásra törekszik. Tény az is, hogy új vezérigazgatónk stratégiai opciókat is mérlegel. A májusban elindított belső projektünk célja a tevékenységünk újragondolása, és a hatékonyságunk növelése. Az Aegon nemzetközi vállalatcsoport elnöke, Lard Friese eddigi üzeneteiben, interjúiban ezt többször is egyértelműen jelezte.

Ugyanakkor az Aegon Magyarország továbbra is az Aegon csoport legnyereségesebb, legjobban prosperáló vállalata, amely jelentős piaci szereplőként van jelen. Erre büszkék vagyunk, és nagyon sokat dolgoztunk eddig is ezért, és a jövőben is erre koncentrálunk!

A meg nem erősített piaci pletykákkal nem foglalkozunk, helyette arra törekszünk, hogy ügyfeleinket és partnereinket továbbra is a legmagasabb szinten szolgálhassuk ki. Ez a feladatunk.

Szép napot kívánok Nektek és vigyázzatok magatokra!

Zatykó Péter
elnök-vezérigazgató