Aegon_Tájékoztató: időszakos COVID kiterjesztés egyes kockázati személybiztosításoknál

 

Tájékoztatunk benneteket, hogy az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. 2020. július 1. dátummal új, a kockázati személybiztosítokat érintő akciót indított.

A SARS-CoV-2 vírus miatti veszélyhelyzet megszüntetésre került ugyan, de a vírus továbbra is velünk van és továbbra sincs hatásos ellenszerünk. Több országban, köztük velünk szomszédos országokban is magas betegszámot jelentenek ezekben a napokban is, őszre pedig újabb hullámot prognosztizálnak. Bízzunk benne, hogy minél többen maradunk egészségesek, de készüljünk fel a negatív eshetőségekre is, és segítsünk ügyfeleinknek is felkészülni!

Társaságunk jelen akciójának célja egy kimondottan a SARS-CoV-2 vírusra és a COVID-19 megbetegedésre (a továbbiakban COVID-19) adott válasz, amely a várakozási idő csökkentésével segíti az új kockázati ügyfelek megszólítását, és a meglévő ügyfeleinket is megerősíti abban, hogy számíthatnak a szolgáltatásunkra.

Az akció lényege, hogy az alábbi két módozat esetében a eltekintünk a fertőző betegség és járvány kizárások alkalmazásától, illetve 30 napra csökkentjük a 6 hónapos várakozási időt SARS-CoV-2 koronavírus által okozott COVID-19 betegséggel összefüggő, bármely okú halál védelem esetében.

Az érintett biztosítási módozatok:

  • Aegon Vitál Max tartamos kockázati életbiztosítás (PR-02, PR-03)
  • Aegon Help Baleset- és Egészségbiztosítás (AD-03)

Az akcióval kapcsolatos hirdetmény megtalálható már megtalálható a Biztosító honlapján: https://www.aegon.hu/fontos-kozlemenyek/hirdetmeny-3.html

Csatoltan küldjük továbbá az akcióhoz kapcsolódó értékesítési segédletünket is. Aegon_COVID19

 

Üdvözlettel,

Vincze Géza
alkuszi és banki igazgató