Aegon Tájékoztató_Üzletmenet folytonosság 15.0/ Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés igénylése

 

Tájékoztatlak, hogy átmeneti díjfizetés szüneteltetési és biztosítási összeg csökkentési lehetőséget biztosítunk azon ügyfeleinknek, akik kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítási (Aegon Vitál Max, Aegon Vitál, Aegon Gondoskodás, Aegon Gondviselés, Aegon RetróCSÉB, Aegon Help Baleset- és Egészségbiztosítás) szerződéssel rendelkeznek az Aegonnál és a megváltozott körülmények miatt díjfizetési nehézséggel szembesülnek.

Kik igényelhetik?

Azon szerződések esetén nyújthatnak be igényt, akik az alábbi feltételek mindegyikének megfelelnek:

  • szerződő lehet magánszemély vagy gazdálkodó szervezet,
  • a biztosítás a fentebb felsorolt termékek körébe tartozik,
  • a szerződés élő állapotú és az aláírás dátuma 2020.04.22 vagy annál korábbi,
  • korábban még nem lett igényelve a szerződésre átmeneti díjfizetési szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés,
  • ha a szerződésre csak 2 havi foglaló díj érkezett, akkor maximum 1 havi díjelmaradásban lehet,
  • legalább 2020. 02 29-i, vagy annál későbbi díjrendezettségű,
  • nem hitel fedezeteként szolgál,
  • az „Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés Szabályzat”-ot a szerződő elfogadta és
  • a hiánytalanul kitöltött, „Átmeneti díjfizetés szüneteltetést és biztosítási összeg csökkentést igénylő nyilatkozat”-ot a szükséges dokumentum másolatokkal együtt beküldte.

A pontos részletekért kérjük látogass el alkuszi honlapunkra, olvasd el, ismerd meg a Hírdetményt, az Értékesítési tájékoztatót, a Szabályzatot és a digitálisan kitölthető nyilatkozatot. A Partneri Írjon nekünk! szolgáltatáson keresztüli igénybenyújtás lehetősége várhatóan a következő hét közepétől már elérhető lesz.

További könnyítés ügyfeleinknek a kötvénykölcsön lehetősége, melyről korábbi tájékoztatónkban részletesen itt  olvashatsz. Újdonság, az igénylő folyamat már beépítve is elérhető Partneri Írjon nekünk! Kötvénykölcsön ügyintézés (Ügyintézés tárgya/Meglévő szerződéssel kapcsolatos ügyintézés/Kötvénykölcsön igény ÚJ) menüpontjában.

Bízom benne, hogy a felkínált díjfizetési könnyítési lehetőség a hozzád segítségért forduló Ügyfeleknek érdemi megoldás lehet.

Kérem, hogy tájékoztatóinkat szíveskedj munkatársaiddal is megosztani.

Köszönöm.

 

Üdvözlettel,

Vincze Géza
alkuszi és banki igazgató