Maradj otthon! Légy kreatív!

 

Kedves Partnerünk!

Az idei húsvét kicsit másképp alakul, mint ahogy eddig megszoktuk. Több hagyományos dologra most nincs lehetőség; a fiúk nem indulhatnak locsolkodásra, hogy aztán kölnivel vagy szódásszifonnal riogassák a lányokat, és sajnos a nagyszülőkhöz sem mehetünk át egy finom húsvéti ebédre. Mégsem kell lemondanunk mindenről! Gondoljuk újra az ünnepet, és tegyük a családi tradíciókat karantén-baráttá. Egy kis kreativitással sikerülni fog!

Csak pozitívan! Maradj otthon!

Hozd ki magadból a kreatív ént! Locsoló vers írásra bátorítunk. Ha most sokaknak élőben nem tudod elmondani trendi locsoló versedet, akkor küld meg nekünk.

Meddig? 2020. április 13-ig.

Hogyan? E-mailben és lehet szkennelt, fotózott bármilyen egyéb digitális megoldással rögzített. És kérjük írd meg testmagasságodat centiméterben. :)

Hova? Ide: Küldöm a verset!

A verseket egy tekintélyes zsűri véleményezi: Mackó Lackó, Tapsi Hapsi és Kisnyúl. :)

A három legegyedibb verset küldő partner nyereménye egy-egy Aegonos ajándék csomag. A zsűrizést követően a nyertesek testmagaságának többszörösét (1.hely négyszeres, 2. hely háromszoros, 3.hely kétszeres mennyiségben pl. 1. hely 189 cm, akkor az 756 db csokoládé) ajánljuk fel egy-egy beteg gyermekeket ellátó, segítő és/vagy támogató szervezetnek vagy intézménynek.

A felajánlásban részesülőket 2020. április 30-ig mutatjuk be számotokra.

Kellemes húsvéti ünnepeket és tartalmas időtöltést kívánunk! Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Üdvözlettel,

az Alkuszi és Banki Igazgatóság csapata