Aegon Tájékoztató_Üzletmenet folytonosság 12.0/Ügyintézés nyomtatásmentes dokumentumok használatával; Partneri Írjon nekünk!

 

A jelenleg kialakult egészségügyi helyzet mindannyiunkat új kihívások elé állít. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy értékesítési és ügyfélkiszolgálási munkátokat támogatva továbbra is magas színvonalon szolgálhassuk ki a már meglévő és leendő ügyfeleinket.

Most az egyik legfontosabb, hogy a személyes találkozások elhagyásával se kelljen lemondani az ügyintézésről. Mai tájékoztatómban ehhez kínálok új megoldásokat, a nyomtatás nélküli irat és aláírás hitelesítés két módját: az ügyfélkapun történő hitelesítést és az egészségügyi vészhelyzet idejére kialakított rendkívüli (ideiglenes) nyomtatásmentes folyamatunkat.

A részletekért kérem látogass el a folyamathoz kapcsolt digitálisan kitölthető nyomtatványok oldalra!

Továbbá hasznos információkat olvashatsz a Partneri írjon nekünk! szolgáltatásunkról, ahol lehetőség van meglévő szerződésekhez kapcsolódó ügyintézésre és káresemények bejelentésére is.

Biztosítási kérdésekben személyes találkozó nélkül is örömmel segítünk!  Bízom benne, hogy levelem jó egészségben talál!

Üdvözlettel,

Vincze Géza

alkuszi és banki igazgató