Aegon Tájékoztató_Üzletmenet folytonosság 9.0/Egyéni casco és GAP biztosítás változás!

 

A Casco és a GAP módozatok feldolgozási folyamatain a mai naptól változtatunk. Elfogadjuk az adásvételi szerződést mint tulajdonjogot igazoló dokumentumot, így nem szükséges megvárni, hogy a gépjármű új tulajdonosa bekerüljön a BM nyilvántartási rendszerébe. A változás célja, megkönnyítsük és gyorsítsuk az ajánlati ügyintézést, továbbá, hogy megelőzzük az esetlegesen elhúzódó átírás, ügyintézés miatti ajánlattétel elutasítást.

Érintett termékek:
  • Útitárs Casco,
  • Aegon Értékőrző vételár-biztosítás (GAP),
  • Motor Casco

Az ügyintézés menete:

  1. Amennyiben a gépjármű tulajdonosa vagy üzembentartója nem szerepel a nyilvántartási rendszerben (BM), bekérjük a forgalmi engedély vagy az adásvételi szerződés másolatát. Tudod, hogy ezeket most e-mailben is beküldheted? Tájékoztatómhoz mellékelem a frissített ügyviteli e-mail címek gyűjteményét.
  2. Ha a reponálási határidőig ezek egyike sem érkezik meg hozzánk, ügyfelünket reponáló levelünkben tájékoztatjuk, hogy forgalmi engedély vagy adásvételi szerződés szükséges az ajánlat befogadásához.
  3. Amennyiben a megadott határidőig nem érkezik meg a kért dokumentum, és nem történik meg a bejegyzés, újból jelezzük felétek a hiányosságot.
  4. A kért dokumentumok hiányában az ajánlat a 28. napon elutasításra kerül, ügyfelünk részére  kiküldjük elutasító levelünket.

 

Kérem szíves együttműködésedet, hogy egyszerűsíteni tudjuk az ajánlatfeldolgozást, a gyors kötvényesítést!

Látogass el hozzánk rendszeresen és olvasd rendkívüli tájékoztatóinkat.

A kedvező változásról kérem, tájékoztasd munkatársaidat.

 

Üdvözlettel,

Vincze Géza
alkuszi és banki igazgató