Aegon Tájékoztató_Üzletmenet folytonosság 7.0/Ajánlati dokumentumok, E-nyilatkozat elektronikus beküldése

A jelenleg kialakult veszélyhelyzetben felelősséggel tartozunk ügyfeleink, partnereink és munkatársaink egészsége iránt. Azért, hogy a személyes érintkezéseket minimalizáljuk és egyben az értékesítést támogatva az eddig eredeti, papíron beküldött szerződéskötési dokumentumokat, beleértve a nyilatkozatos kötési módnál alkalmazott Enyilatkozatot a mai naptól visszavonásig elektronikusan megküldve, szkennelve is befogadjuk.

Az egyes termékekhez kapcsolódó beküldési e-mail  címek letölthetők itt >>

A dokumentumokat egyaránt befogadjuk a FrontEndből indítható vagy a webes E-dok alkalmazás használatával is.

Itt lehet elektronikusan dokumentumokat csatolni: Új szerződéskötés, szerződőváltás, szolgáltatás teljesítés, kötvénykölcsön igénylés esetén.

Edok alkalmazás indító ikon elérhető weboldalunk nyitó oldalán található alábbi gomb mögött

Kérjük, hogy az így beküldött dokumentumok teljes terjedelmükben legyenek digitalizálva, minden részletükben jól felismerhetően, olvashatóan. Az ügyfél és közvetítői aláírások megléte az ajánlati dokumentumoknál továbbra is elvárt. Az így beérkező dokumentumok alapján az ajánlatok feldolgozásra kerülnek és kötvényesíthetők, a közvetítői díj kifizethető. FONTOS! – a vészhelyzet után ezen dokumentumokat pótlólagosan kérjük beküldeni, beleértve az E-nyilatkozatot is.

Tájékoztatóm mellékleteként olvashatjátok a web E-dok felhasználói segédlet letölthető itt >>

 

Kérem, a tájékoztatóban írtakat szíveskedj munkatársaiddal megosztani.

Együttműködéseteket köszönöm!

Üdvözlettel,

Vincze Géza
alkuszi és banki igazgató