Aegon Tájékoztató_Üzletmenet folytonosság 5.0/Hasznos információk élet- és vállalati biztosításokhoz, elektronikus díjfizetési módokhoz

 

 

Itt a  nyitó oldalán továbbra is egyben megtalálható minden korábbi tájékoztatónk:  kérem folyamatosan kövessétek, olvassátok. Azokban a témákban, ahol változás következik be megadom az aktuális tájékoztatást és egyben a korábbi leírás is frissül. Különösen fontos számomra, hogy most rendszeresen lássunk el benneteket naprakész, hasznos információkkal, melyekkel segíteni tudunk nektek és a már meglévő és leendő ügyfeleinknek.

Aktuális tájékoztatómban küldök egy bővített szakmai anyagot, ami valamennyi termékcsoportra (egyéni élet-, baleset- és betegségbiztosítások; csoportos élet-, baleset- és betegségbiztosítások; lakásbiztosítási termékek és utasbiztosítások) tartalmazza a koronavírussal kapcsolatban felmerülő legfontosabb tudnivalókat.

Mindenki számára előnyös, ha a készpénzhasználatot mellőzve az elektronikus díjfizetési módokat választva fizetünk az igénybe vett szolgáltatásokért. Aktuális összefoglalónk ehhez ad praktikus segítséget.

Az előzményben aktualizálásra került a a Corporate Igazgatósághoz kapcsolódó egyik fontos információt (Aegon Tájékoztató_Üzletmenet folytonosság, kiadva 2020. március 16. 8:41), külön itt kiemelve.

Továbbá egyéb hasznos információkat az életbiztosításokhoz.

  1. Tájékoztató a már meglévő díjfizetési nehézségekkel küzdő ügyfelek részére, azokról a lehetőségekről, amelyeket tartalmaz a szerződésük már most.
  2. Tájékoztató a tartamhosszabbítás lehetőségéről lejáró szerződések esetén és a kapcsolódó nyilatkozat
  3. Rendkívüli befektetési tájékoztató 

Vigyázzatok magatokra, és válasszátok a digitális ügyintézési csatornákat, ahol csak tehetitek!

 

Üdvözlettel,

Vincze Géza

alkuszi és banki igazgató

 

Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Alkuszi és Banki Igazgatóság