Aegon Tájékoztató_Üzletmenet folytonosság 4.0/Egyéni életbiztosítási szolgáltatások és hasznos információk az Aegon Alapkezelőtől

Aktuális tájékoztatómban két fontos témára szeretném szíves figyelmeteket felhívni.

Az első a COVID-19, közismert nevén az új koronavírus okozta megbetegedés következtében az Aegon Magyarország egyéni életbiztosításai miként szolgáltatnak.

Aegon egyéni életbiztosítási szolgáltatások

 

 

 

A másik legalább ennyire izgalmas téma a (pénz)piacokon tapasztalható dinamikus változások. A folyamatok megértéséhez ad muníciót az Aegon Alapkezelő két tájékoztatója.

Aegon Alapkezelő tájékoztató_2020_03_18

Aegon Alapok Összefoglalója_2020 február

 

 

2020. március 26-án, a Privátbankár.hu által szervezett díjátadón a befektetési alapkezelői szakma legjobbjait ismerik el (Klasszis 2020).  Idén ismét bekerültünk a 8 legjobb közé, így három olyan kategóriában jelöltek minket, melyben nagyrészt a közönség szavazata dönti el, hogy ki hozhatja el a díjat.

Év PortfóliómenedzsereLoncsák András, részvény üzletágvezető

Év Feltörekvő portfóliómenedzsereSzűcs Zoltán, senior kötvény portfólió menedzser

Év AlapkezelőjeAegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Bízom benne, hogy a mellékelt dokumentumok tartalma segíti a mindennapi értékesítési és ügyfélkiszolgálási, tájékoztatási munkátokat és a piacokon való eligazodást!

Az egyre jobban lassuló tempót használjátok fel az alaposabb tájékozódásra, az elmélyültebb elemzésre.

 

Kérem, hogy az információkat szíveskedj megosztani munkatársaiddal.

Mindannyiótoknak kiváló egészséget kívánok, vigyázatok magatokra, családtagjaitokra, a környezetetekben lévőkre, az ügyfelekre!

 

Üdvözlettel,

Vincze Géza

alkuszi és banki igazgató