IT szolgáltatás fejlesztés: webPKR-re váltunk

Tájékoztatunk, hogy IT szolgáltatás-fejlesztéseink részeként a következő két nap során, a szervízhétvége keretében változásokat vezetünk be, amely érinti:

  • az Aegon tűzfal Connectrán – CheckPoint Mobile Acces és (tornyos) VPN – keresztüli elérés kikapcsolásra kerül
  • a telepített, vastag klienses PKR használatát alkuszi területen kivezetjük.

Ezt követően a PKR szolgáltatások kizárólag webes https://aegonp.aegon.hu   alkalmazásként tudjátok elérni. A már eddig megismert webPKR szolgáltatásait bővítettük, így ezentúl itt is elérhető lesz pl. a K-s kódok kezelése (felvétel/törlés) is.

Az új fejlesztésnek köszönhetően a webPKR-be történő bejelentkezéskor ezt követően már nem kell duplán megadni az azonosítókat, mert a megszokott „felugró ablak” elmarad.

Kérjük, hogy a használt böngészőbe ne mentsétek el a bejelentkezési jelszavakat, mert azok a lejáratot követő változáskor elérési problémákat okozhatnak.

A webPKR szolgáltatásait és egyéb partnertámogató alkalmazásainkat folyamatosan fejlesztjük azért, hogy munkátokat dinamikus és korszerű megoldásokkal tudjuk támogatni.

Fejlesztéseink egy újabb elemeként rövidesen bevezetjük a partneri „Írjon nekünk!” szolgáltatásunkat.

Amennyiben az átállással kapcsolatban kérdésen van vagy segítséget szeretnél kérni, kérjük keresd felelős partnertámogató Key Account Manager munkatársunkat.

 

Eredményes közvetítést kívánunk!