Friss info, tájékoztatás a 2019.11.20-i jelszóváltásról

A jelszómódosítás technikai kivitelezésének I. fázisa sikeresen lezárult. Ez azt jelenti, hogy az ideiglenes jelszavakkal biztonságosan elérhetőek a rendszereink.

A II. fázisa, ami a jelszó módosítása és a PKR újratelepítése, még nem aktív. Így arra kérünk , hogy az új jelszavaitokat még ne módosítsátok, és a PKR-t még ne telepítsétek újra.

Erre vonatkozóan majd külön értesítést kaptok tőlünk.

 

Archív info:

Örömmel értesítünk, hogy 2019. októbertől a biztonságosabb és modernebb rendszerelérés érdekében több változást vezetünk be. Ennek részeként 2019. november 19-től jelszókezelési rendszerünk is megújul.

Ez a gyakorlatban – számodra végfelhasználóként – azt jelenti, hogy 2019. november 20-án kötelezően meg kell változtatnod az eddig használt jelszavadat!

Mit kell pontosan tenned?  

Generáltunk számodra egy egyszer használatos jelszót, amit 2019. november 20-án vagy azt követően fogsz tudni használni arra, hogy belépj a használt Aegonos alkalmazásaidba és ott megváltoztasd a jelszavad! Ezt az egyszer használatos jelszót minden eddig regisztrált felhasználó részére 2019. november 14-én PKR-ben, belső üzenetben (Levelezés) juttatjuk el. A belépést követően, a szokásos módon tudod megváltoztatni az egyszer használatos jelszavad olyanra amilyenre te szeretnéd! A sikeres jelszócsere után fogod elérni újra rendszereinket (pl.: FrontEnd, WEBPKR, telepített kliensek).

Fontos!

  • Ha használsz telepített PKR-t, azt az új jelszó miatt újra kell telepíteni (az új telepítendő csomag csak 2019. november 20-tól érhető el)!
  • Az újratelepítést követően a PKR is az új jelszavaddal lesz elérhető!
  • K-s kóddal rendelkező partnereinknek a jelszó cseréje a PKR-es – belső – funkcióban ill. a mellékelten küldött segédletben megtalálható Aegon IT Service Center (+36-1-481-3970) hívásával kezdeményezhető.
  • Frontend jelszavak( 4 karakteres) nem változnak, az átállás után is a 10.01-től érvényben lévőket lehet használni a negyedév végéig.

Kérjük a mellékelt segédletet figyelmesen olvasd el.

AEGON_Portál_PKR_Jelszóváltási segédlet_201910_Alkig partnerek

Kérjük szíveskedj munkatársaidat is tájékoztatni. Együttműködésedet kérjük és köszönjük!