Kötelező jelszóváltás – átmenetileg elhalasztva

Tájékoztatunk benneteket, hogy az 2019. október 22-re tervezett kötelező jelszóváltást és az ezzel együtt járó háttérfolyamatok átállítását elhalasztjuk. Az átállás időpontjáról és további részletekről november első felében értesítünk benneteket.

  • Így a jelenleg is használatos jelszavakkal tudtok a rendszereinkbe belépni, a megszokott módon.
  • A kötelező jelszóváltáshoz korábban kiküldött egyszerhasználatos jelszavakat, kérjük NE használjátok egyelőre!
  • A telepített alkalmazásokat NEM kell újra telepíteni. (Telepített PKR)

 

 

Korábbi tájákoztatás:

Örömmel értesítünk, hogy 2019. októbertől a biztonságosabb és modernebb rendszerelérés érdekében több változást vezetünk be. Ennek részeként 2019. október 21-től jelszókezelési rendszerünk is megújul. Ez a gyakorlatban – végfelhasználóként – azt jelenti, hogy 2019. október 22-én kötelezően meg kell változtatnod az eddig használt jelszavadat!

Mit kell pontosan tenned?

Generáltunk számodra egy egyszer használatos jelszót, amit 2019. október 22-én vagy azt követően fogsz tudni használni arra, hogy belépj a használt Aegonos alkalmazásaidba és ott megváltoztasd a jelszavad! Ezt az egyszer használatos jelszót minden eddig regisztrált felhasználó részére 2019. október 15-én PKR-ben, belső üzenetben (Levelezés) juttatjuk el. A belépést követően, a szokásos módon tudod megváltoztatni az egyszer használatos jelszavad olyanra amilyenre te szeretnéd! A sikeres jelszócsere után fogod elérni újra rendszereinket (pl.: FrontEnd, WEBPKR, telepített kliensek).

Fontos! Ha használsz telepített PKR-t, azt az új jelszó miatt újra kell telepíteni (az új telepítendő csomag csak 2019. október 22-től érhető el)!

Az újratelepítést követően a PKR is az új jelszavaddal lesz elérhető!

K-s kóddal rendelkező partnereinknek a jelszó cseréje a PKR-es – belső – funkcióban ill. a mellékelten küldött segédletben megtalálható Aegon IT Service Center (+36-1-481-3970) hívásával kezdeményezhető.

Kérjük a mellékelten küldött segédletet figyelmesen olvasd el.

 

Együttműködésedet kérjük és köszönjük!

Jelszóváltási segédlet letölthető ITT>>