Alkuszi és Banki Igazgatóság – karácsonyi adomány

 

Adni jó, együtt adni öröm

A karácsonyi időszak közeledtével mi is elgondolkodtunk azon, mit adhatnánk

Neked ajándékul, hogy megköszönjük az egész éves közös munkát. Még egy bögrét? Vagy logózott egérpadot? Sosem lehetünk egészen biztosak benne, ki minek örül, vagy hogy elég hasznos-e az adott tárgy.

Ezért idén úgy döntöttünk, azt adjuk inkább, ami biztosan mindenkinek melegséget csal a szívébe: az adakozás örömét. Ahelyett, hogy ellepnénk az irodát üdvözlőlapokkal, az ajándékokra szánt összeget olyanoknak ajánljuk fel, akiknek valóban szükségük van rá.

 

Hogy kiknek szeretnéd eljuttatni az Aegon által felajánlott félmillió forintot, Te választhatod ki az alábbi alapítványok közül:

 

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány

Az adományokat a gyermek-mentőorvosi kocsik működéséhez használják fel, illetve ebből fedezik a műszerek vásárlását, karbantartását, egyszer használatos, speciális eszközök pótlását, a személyzet munkaruháját, továbbképzéseket, oktatási eszközök vásárlását és más működési költségeket.

https://www.gyermekrohamkocsi.hu

 

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

A klinikai támogatás mellett szálláslehetőséget, családtámogatást és rehabilitációs programokat kínálnak térítésmentesen a daganatos és leukémiás betegségben szenvedő gyermekeknek és családjaiknak.

https://dgy.hu

 

Van Esély Alapítvány

Hajléktalan emberek és segítőik közösen kialakított, egyéni programjait támogatja: olyan kezdeményezéseket, amelyek valamilyen módon hozzásegítik a hajléktalan embert az előrelépéshez, helyzete javításához, illetve végső soron a hajléktalanság elhagyásához.

http://www.vanesely.hu

 

Rex Kutyaotthon Alapítvány

Napi szinten több mint 250 elhagyott, sebesült, krízishelyzetben lévő állatnak nyújtanak segítséget. Mindennapi feladatuk egy civilizált színvonalú állatvédelmi szolgálat fenntartása nyilvános állatvédelmi irodájuk, állatörökbefogadási központjuk és állatmentő szolgálatuk működtetése révén.

http://rex.hu

 

 

Köszönjük!

Szavazás eredménye.