OKÉ nyereményjáték feltétele

Rövid leírás: Azok között a partnerek között, akik a megadott időintervallumon belül, az alkuszi.aegon.hu weboldalon megosztják velünk az ötletüket arról, hogy mit jelenthet az OKÉ az új lakásbiztosítási módozatunkban, egy darab, 50.000 forint értékű üzemanyagkártyát sorsolunk ki.

  1. A játék időtartama

A játék 2017. október 04-től 2017. október 14-ig tart. Sorsolás: 2017. október 20. Eredményhirdetés az Alkuszi Igazgatóság 2017. októberi hírlevelében.

  1. A játék szervezője

A játék Szervezője és lebonyolítója az Aegon Magyarország Általános Biztosító ZRt. (székhelye: 1091 Budapest, Üllői út 1., cégjegyzék száma: 01-10-041365, adószám: 10389395-4-44), Alkuszi és Banki Igazgatósága.

  1. Nyeremények
  • 1 darab 50.000,- forint értékű üzemanyag utalvány.
  1. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó regisztrál a játékba. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többes regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli, így a felhasználó a sorsoláson sem vesz részt.

  1. A nyertesek kiválasztása

A nyeremény véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra. A Szervező a nyertes értesítését a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező sem email-en (1 próbálkozás), sem személyesen (1 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándék jogosultság elvész.

  1. Nyeremények átadása

A Szervező a nyereményt személyesen az Alkuszi Igazgatóság területileg illetékes key account manager (KAM) munkatársa segítségével juttatja el a nyerteseknek.

  1. Részvételi feltételek

A nyereményjátékban kizárólag az Aegon Magyarország Általános Biztosító ZRt., Alkuszi Igazgatósággal szerződött biztosításközvetítő partnereinek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és alvállalkozói vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a nyereményjátékra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésekre.