Aegon Pénzügyi Edukációs kampány

akademia

Az Aegon Pénzügyi Akadémia keretében elindítjuk egy hónapos pénzügyi edukációs kampányunkat, amelyben érdekes, hasznos és játékos tartalmakkal kívánjuk felhívni az emberek figyelmét a pénzügyi tudatosság fontosságára.

 

pénzügyiakadémia

A program kampányoldala itt érhető el: https://penzugyeim.aegon.hu

Egyre többet olvashatunk arról, hogy a magyar lakosság jelentős részének komoly hiányosságai akadnak az alapvető pénzügyi ismeretek terén. Az ügyfeleink körében végzett kutatásaink is megerősítették ezt, ezért tavaly útjára indítottuk az Aegon Pénzügyi Akadémiát. Kormányzati szinten és a MABISZ tevékenységében is egyre nagyobb figyelmet kap a pénzügyi tudatosság fejlesztése, illetve a jövőre életbe lépő EU-s szabályozások is az ügyfelek megalapozott pénzügyi döntéseit kívánják támogatni.

Legyél Te is az Aegon Pénzügyi Akadémia nagykövete!

Ahogy láthatod a program weboldalán, sok színes és hasznos tartalmat (animációs videókat, személyiségtesztet, e-learninget) állítottunk össze a pénzügyi edukációs kampányra.

Ajánld Te is ügyfeleidnek, és építsd be ezeket az extra információkat értékesítési tevékenységedbe! A programot az alkuszi weboldalon is hirdetjük.

Az Aegon stratégiájával összhangban továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk ügyfeleinknek pénzügyi biztonságot teremteni egy életen át.