LSZB+ jutalék akció!

Lszb+akcióÖrömmel tájékoztatunk, hogy 2017.03.02. és 2017.05.31. közötti aláírású LSZB+ (21968) szerződések esetében módosul a Jutalékszabályzatban (13/B/2016.) meghatározott szerzési jutalék.

Érintett partneri kör:  Alkuszi és Banki Igazgatóság partnerei, kivéve a banki partnerek.

Ebben az időszakban minden, a FrontEnd, a BázisNet, az SK Trend és a WebPiare felületeken megkötött, 2017. június 30-ig díjrendezett, új LSZB+ (21968) szerződés esetében a szerzési jutalék mellett, darabjutalékot fizetünk az alábbi feltételek teljesülése esetén.

A fenti időszakban 600 darab ajándékot is kiosztunk, véletlenszerűen kiválasztott, új szerződések szerzőinek.

 

 

Lszb+akció2-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan kaphatod meg a darabjutalékot és az ajándékot?

Az ajánlatkészítés végén rákattintasz a „kérem a darabjutalékot” gombra.

Ekkor a rendszer automatikusan átnavigál a https://darabjutalek.aegon.hu/ oldalra.

  • Első alkalommal a „Regisztráltál már?” kérdésre nemmel kell felelned, hogy megadhasd a neved. Ez alapján fogjuk nyilvántartani a kötéseid számát.
  • A második belépéstől már az „igen, regisztráltam” választ kell megadnod. Ezután egy legördülő menüből tudod kiválasztani a nevedet.

A darabjutalék mértéke alapértelmezetten 1.000 forint, de az esetek egy részében, véletlenszerűen kiválasztva, 6.000 forint is lehet.

Minden belépésed alkalmával látsz majd egy borítékot is a képernyőn, ebben van az ajándék.  A boríték véletlenszerű kiválasztás alapján, bizonyos esetekben kinyílik, és a fent említett ajándékok egyike a tiéd lesz.

Az akció kizárólag új kötésekre vonatkozik, és kérlek tartsd szem előtt, hogy új LSZB+ szerződésnek az minősül, aminek nincs élő, vagy hat hónapon belül törölt előzménye.

Ha véletlenül nem új szerződést regisztrálsz, nincs semmi baj, a kiértékelésnél kivesszük a listából! Ez természetesen változtathatja a jutalék mennyiségét, úgyhogy fontos tudnod, hogy a darabjutalek.aegon.hu oldalon megjelenített „státuszod”, ami a jutalékodat és az ajándékaidat mutatja, tájékoztató jellegű!

A darabjutalék kifizetése és az ajándékok kiszállítása egyben, 2017. július 31-ig történik.

Gyűjtésre fel!