Aegon Casco termékek 2016.10.01-től életbe lépő változásai

Kedves Partnerek,

2016.10.01-i szerződéskötés dátummal ismét néhány nagyobb változás lép életbe.

1. WS szemlerendelés változások

  • Útitárs Casco – 21850
  • Pontrendszer alapú Casco – 21850A
  • Motor Casco – 21810
  • LSZB Plusz – 21968

Jelenleg a WS automatikus szemlerendelés generáláshoz kizárólag azokat az adatokat kérjük be, melyek az ajánlati adatok között nem állnak rendelkezésünkre (szemlerendelő=üzletkötő email címe és telefonszáma). A szemlerendelés minden más adatát az ajánlati adatokból átemelve tölti jelenleg a program. Azért, hogy a szemlerendelést szükség esetén az ajánlattól eltérő adatokkal is létre lehessen hozatni (pl. Casco-k esetén a szerződő állandó címétől eltérő szemlehelyszín), a jövőben lehetőséget biztosítunk az eltérő adatok beküldésére.

Amennyiben az Aegon szakértője végzi a szemlét, kötelezően be kell küldeni, hogy a szemlerendeléshez az adatokat honnan vegye a program: a szemlerendelés az ajánlatban megadott adatokkal jöjjön létre a jelenlegi működés szerint vagy a külön beküldött adatok alapján. Utóbbi esetben a szemlerendelés minden adatának megadása kötelező.

2. Vagyonvédelmi eszközök változásai

  • ÚtitársCasco – 21850
  • Pontrendszer alapú Casco – 21850A
  • Motor Casco – 21810

Jelenleg Casco és Motor Casco esetén az indításgátló, riasztó, műholdas követő adatok 3 szabadszöveges mezőben adhatók meg. A jövőben ezeket az információkat Pontrendszer alapú Casco-nál is meg kell adni, azonban mindhárom termék esetében új formában, egy előre meghatározott listából választva. A díjkalkulációs adatok alapján (gyártmánycsoport, érték, új/használt) az ajánlat csak bizonyos védelmi eszköz(ök) mellett köthető meg. A védelmi eszköz mellett annak típusa is megadható.

3. FE 3.56 vv Casco állapotlap felület változása

Verzióváltással átírtuk FeMobile-ra a korábbi ASP-s állapotlap felületet is.

Casco állpotlap FeMobil

4. FE 3.56 vv Casco széria extra menü

Javításra került az Eurotax keresőből hiányzó részletezés és széria extrák menü. Így mostantól az eurotax kód beazonosítása után megjelenik minden szükséges plusz infó, így már teljes körűen működik FeMobile-on is a széria extrák megjelenítése.

széria extra