Aegon Help Balesetbiztosítás_ÚJ!

balesetbiztositas-lead-730x300
Az Aegon Help balesetbiztosítás legfőbb előnyei:

Az Aegon Help balesetbiztosítás tartalmaz életbiztosítás típusú kockázati elemeket is, melyek esetében nincs szükség előzetes orvosi vizsgálatra vagy egészségügyi kockázatelbírálásra.

A hagyományos elemek mellett olyan speciális kockázatokat talál ebben a balesetbiztosításban, mint például a szövődményes kullancscsípés, napégés. Ha balesetből eredően gyermekének szükségessé válik az elmaradt tanulmányok pótlása, vagy egy betegség esetén második orvosi szakvéleményt szeretne kérni, ezekre a helyzetekre is megoldást nyújtunk.

Családok esetében akár 6 személy kedvezményes biztosítására is lehetőség van, de a biztosítás egy biztosítottra is megköthető. Évente egyszer (évfordulókor) lehetősége van a biztosításba bevont személyek, vagy a szolgáltatások módosítására is.

Külföldi tartózkodása során sem kell aggódnia, mert a legtöbb kockázati elem esetében a biztosítás a világ bármely pontján érvényes. Kivétel ez alól a felelősségbiztosítás és a rablás biztosítási események, amelyeknek területi hatálya az Európai Unió tagállamai.